11 / 05 / 2024

Münih Bauma 2016 Fuarı ne zaman

Münih Bauma 2016 Fuarı ne zaman

Hisarlar Grup, 11-17 Nisan'da Münih’te düzenlenecek Bauma 2016 Fuarı'na katılacak. Yapılan açıklamaya göre, makine üreticisi şirket, fuara katılarak ürünlerini sergileyecek.

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Eroğlu tarafından kuruldu.

KT Bank AG, Almanya'daki 5. şubesini Münih'te açtı!

2015 yılında Almanya'da kurulan KT Bank AG, Almanya'da Frankfurt, Berlin, Mannheim ve Köln'den sonra 5. şubesini Münih'te hizmete açtı...

Doka sistemleri şantiyeleri akıllandırıyor!

8-14 Nisan tarihleri arasında Münih’de düzenlenen Bauma fuarına katılan Doka, 4 bin 700 metrekare büyüklüğündeki standında yeni sistemlerini ve yenilikçi çözümlerini ziyaretçileriyle buluşturdu.

2019 Münih İnşaat Fuarı'na 67 firma katılıyor!

Münih İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarına ”BAU 2019” ilk kez Türkiye’den 67 firma katılıyor. İki yılda bir yapılan BAU 2019 Fuarına 250 Bin ziyaretçi bekleniyor.

Münih Havalimanı'nın genişletilmesi ertelendi!

Almanya'nın en büyük 2. havalimanı olan Münih Havalimanı’nın 3. pist ile genişletilmesi 2023'e kadar ertelendi.

Zorlu Tekstil Münih’te showroom açtı!

Zorlu Tekstil, açılışını ,gerçekleştirdiği Münih'teki Showroom'uyla Almanya ve Avrupa'daki müşterileriyle biraz daha yakınlaştı.

Bayern Münih ve Marriott'tan görülmemiş anlaşma!

Bayern Münih, dev otel zinciri Marriott ile yaptığı anlaşmayla, Allianz Arena'da yer alan bazı locaları lüks süit odalara çevirecek.

Seyahatname/Mimari Tasarımın Sıfırıncı Fazı sergisi 11 Kasım'da bitiyor!

Uluslararası çağdaş mimarların sergileriyle ünlü Architekturegalerie München – Münih Mimarlık Galerisi, Murat Tabanlıoğlu küratörlüğündeki sergiye ev sahipliği yapıyor.

2016'da yabancılara 18 bin 391 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü, 2016 yılında Yabancılara Yapılan Konut Satışı İstatistikleri konusunu değerlendirdi. İşte konut satışlarında 2016 yılı sonuçları şöyle..

Bayern Münih takımından akıllı stat örneği!

Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından biri olan Bayern Münih "bağlı stadyum" konseptini hayata geçirdi. Bu kapsamda taraftarların stadyumdaki maç izleme deneyimi kusursuz hale gelecek.

Kağıthane'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Kağıthane Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 2016 yılı faaliyet raporunu açıkladı. Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a sunulan rapora göre imar ve şehircilik alanında bir önceki yıllara oranla daha çok çalışma yapıldığı gözlendi.

Konya Büyükşehir'den dev altyapı yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya’nın bütün ilçelerinde 2016 yılında 683 kilometre su, 743 kilometre kanalizasyon şebekesi yaptı. KOSKİ Genel Müdürlüğü, 2016 yılında ayrıca 36 kilometre su, 18 kilometre de kanal ıslahı gerçekleştirdi.

AKG Gazbeton, BAU Münih'e katıldı!

Gazbeton sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, dünyanın en büyük yapı fuarı BAU Münih'e katılarak, sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Münih Bauma 2016 Fuarı ne zaman Haberi

Münih Bauma 2016 Fuarı ne zaman

Hisarlar Grup açıklamasına göre, makine üreticisi şirket, 50 yıllık geçmişi olan Bauma Fuarı'na katılarak ürünlerini sergileyecek.


Üç yılda bir organize edilen Bauma 2016 Fuarı dünyanın lider iş veinşaat makineleri, yapı malzemeleri makineleri, madencilik makineleri ve araçları sektörlerinin katılımıyla gerçekleşiyor. Bauma 2013’e 57 ülkeden 3420 firma katılırken fuarı 200 ülkeden sektöründe profesyonel 530 bin kişi ziyaret etmişti. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Hisarlar AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Türker, şirket olarak Ar-Ge'ye yaptıkları yatırımlarla iş makineleri sektöründe önemli hamleler yaptıklarını ifade etti. Yürüttükleri faaliyetlerle orijinal ürün üretimi (OEM) yaptıkları dünya devi firmalarına katkı sağlamaya devam ettiklerini dile getiren Türker, şunları kaydetti:


"Dünya pazarında önemli bir üretici haline gelmeyi hedeflemekteyiz. Avrupa, Orta Asya ve Orta Doğu’ya know-how vermek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. TURKAR’dan edindiğimiz birikim...