03 / 05 / 2024

Münir Özkök balon

Münir Özkök balon

Türkiye'nin Ortadoğu'nun en istikrarlı ülkesi olduğunu vurgulayan Mar Yapı'nın ortağı Münir Özkök, ülkenin geleceğini çok iyi gördüğünü söyledi. Özkök, "İnşaatta balon yok. Sektör hızlı koştu, şimdi biraz nefes alıyor" dedi..

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Kuruldu!

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arsaln ortaklığında kuruldu.

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arslan ortaklığında kuruldu.

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Münir Karaloğlu'ndan imar barışı uyarısı!

Antalya valisi Münir Karaloğlu, 'İmar Barışı' kapsamında şehirleşme alanında birçok sorunun çözüldüğünü, bundan sonra turizm kentinde çarpık kentleşmeye izin vermeyeceklerini kaydetti.

Yeni AKM binası Münir Operası ile açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı DOB Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Murat Karahan, yeni AKM binasının Münir Operası ile açılacağını söyledi...

Mar Yapı'nın acı günü! Cercis Cemil Özkök vefat etti!

Özkök Tekstil İplik kurucusu ve Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök’ün ağabeyi Cemil Özkök vefat etti.

Münir Özkök: Çinlilere ev satacağız!

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök. yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, turizm sektörüne katkı sağlamak için yurtdışında yaşayan vatandaşlara 'Komşunu al gel' çağrısı yapmıştı. Ben de Çinlileri alıp geldim" dedi.

Münir Karaoğlu'ndan spor salonu tepkisi!

Vali Münir Karaloğlu, okul spor salonlarının öğrencilerin olmadığı saatlerde mahalledeki bütün gençlere açık olmasını istedi. Karaloğlu, “Bu son talimatım olsun, okul müdürleri spor salonlarını halkın kullanımına açık tutacak" dedi.

Konuta Münir Özkök'ün eli değdi!

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, 10 yıl önce girdiği konut sektöründe ortaklıklarla büyümesini sürdürüyor. İşte Özkök ile gerçekleştirilen söyleşi...

Münir Karaloğlu'ndan Acun Ilıcalı'ya Expo yanıtı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye'de ilki düzenlenen EXPO 2016 Antalya'nın 1121 dekarlık alanına Acun Ilıcalı'nın talip olduğu yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Basın Ekspres Yolu, metro ile değerlenecek!

Yeni Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Basın Ekspres Yolu’nu daha da merkezi bir lokasyon haline getirdiğini anlatan Münir Özkök, “ Bölge metronun da ulaşmasıyla değerine değer katacak” dedi.

Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu’na değer katıyor!

Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda öncü projeleri gerçekleştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projeleriyle Güneşli’nin merkezi iş alanı niteliğinin tescil edilmiş olacağını söyledi.

Münir Özkök balon Haberi

Münir Özkök balon

2006'da kurulan Mar Yapı, kısa sürede Türkiye'nin yenilikçi gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri haline geldi. Hayata geçirdiği özel projelerle sektöre farklı bir bakış açısı kazandıran şirket, Körfez'in en büyük otel gruplarından biri olan Rotana ile ortaklık kurarak turizm sektörüne de iddialı girdi. Önümüzdeki dönemde Bodrum'da iki niş projeye imza atmaya hazırlanan Mar Yapı'nın ortağı Münir Özkök ile yeni projelerini, gayrimenkul sektörünü, Türkiye ekonomisini ve seçimleri konuştuk... 


 Ekonomi sizce şu anda ne durumda?

Ben Türkiye'nin geleceğini çok iyi görüyorum. Ortadoğu'da en istikrarlı ülke Türkiye. İnşaat sektöründe balon var diyorlar. Yok, yalan. Sektör hızlı koştu, şimdi biraz nefes alıyor. Ama hâlâ gidecek çok yolumuz var. Ülke istikrarlı. Sadece İstanbul'da her yıl 400 bin konut ihtiyacı açığa çıkıyor. 


KOMŞULARIMIZ DÖKÜLÜYOR 


Seçimi nasıl görüyorsunuz? 

Seçim sonuçlarının çok farklı olmayacağını...