04 / 05 / 2024

Münir Özkök inşaat sektörü balon

Münir Özkök inşaat sektörü balon

Türkiye'nin Ortadoğu'nun en istikrarlı ülkesi olduğunu vurgulayan Mar Yapı'nın ortağı Münir Özkök, ülkenin geleceğini çok iyi gördüğünü söyledi. Özkök, "İnşaatta balon yok. Sektör hızlı koştu, şimdi biraz nefes alıyor" dedi..

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Yalap tarafından kuruldu.

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Demirkol ve Zafer Bekiroğlu ortaklığında kuruldu.

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Özkaya tarafından kuruldu.

Dhy Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dhy Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dinçer Odabaş tarafından kuruldu.

Fetherma Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fetherma Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Fethi Akalın tarafından kuruldu.

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gür, Semra Gür, Mustafa Akkemik ve Bekir Gür ortaklığında kuruldu.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Önder tarafından kuruldu.

Emr Desıgn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emr Desıgn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya tarafından kuruldu.

Okay Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okay Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Okay tarafından kuruldu.

Üçtepeler Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçtepeler Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Üçtepe tarafından kuruldu.

Münir Özkök inşaat sektörü balon Haberi

Münir Özkök inşaat sektörü balon

2006'da kurulan Mar Yapı, kısa sürede Türkiye'nin yenilikçi gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri haline geldi. Hayata geçirdiği özel projelerle sektöre farklı bir bakış açısı kazandıran şirket, Körfez'in en büyük otel gruplarından biri olan Rotana ile ortaklık kurarak turizm sektörüne de iddialı girdi. Önümüzdeki dönemde Bodrum'da iki niş projeye imza atmaya hazırlanan Mar Yapı'nın ortağı Münir Özkök ile yeni projelerini, gayrimenkul sektörünü, Türkiye ekonomisini ve seçimleri konuştuk... 


 Ekonomi sizce şu anda ne durumda?

Ben Türkiye'nin geleceğini çok iyi görüyorum. Ortadoğu'da en istikrarlı ülke Türkiye. İnşaat sektöründe balon var diyorlar. Yok, yalan. Sektör hızlı koştu, şimdi biraz nefes alıyor. Ama hâlâ gidecek çok yolumuz var. Ülke istikrarlı. Sadece İstanbul'da her yıl 400 bin konut ihtiyacı açığa çıkıyor. 


KOMŞULARIMIZ DÖKÜLÜYOR 


Seçimi nasıl görüyorsunuz? 

Seçim sonuçlarının çok farklı olmayacağını...