05 / 05 / 2024

Muradiye 1/5 binlik imar planı

Muradiye 1/5 binlik imar planı

Yunusemre Muradiye 1/5000’lik imar planı, gerçekleştirilen Mart Ayı Manisa Büyükşehir Meclis Toplantısında oybirliğiyle kabul edildi.

1/5 binlik imar planı 10 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, istihdam çağrısına destek verdiğini belirtti. Ekinci 1/5 binlik imar planının onaylanması halinde sektörün en az 10 bin kişiyi istihdam sağlanacağını söyledi.

Beyşehir'e 1/5 binlik nazım imar planı!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen toplantıda, 1/5 binlik nazım imar planı masaya yatırıldı.

Mersinli müteahhitler 5 binlik imar planı bekliyor!

Mersin Yapı Müteahhitleri Demeği (MERYAP) Başkanı Nesini Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret ederek, 1/100 binlik planın Meclis'ten geçmesinin ardından 5 binlik planı beklediklerini söyledi.

Mersin'de 1/100 binlik plan kabul edildi, sıra 5 binlik planda!

MERYAP Başkanı Nesim Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret ederek, 1/100 binlik planın Meclis'ten geçmesinin ardından 5 binlik planı beklediklerini söyledi.

Sinop'un 1/5 binlik imar planına itiraz!

Sinop Çevre Dostları Derneği, Sinop Belediye Başkanlığı tarafından askıya çıkarılan 1/5.000 ölçekli Sinop Nâzım İmar Planına, ekolojik planlama ilkeleri ve kamu yararına uymadığı gerekçesi ile itirazda bulundu.

Mersin'de fiyat artışının engellenmesi için 1/5 binlik plan çıkarılmalı!

Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği (MESIAD) Başkanlar Kurulu Başkanı Mustafa Güler, Mersin'de konut fiyatlarındaki suni artışın önlenmesi, maliyetlerin yükselmesinin önlenmesi için 1/5 binlik planın çıkarılması gerektiğini söyledi.

1/25 binlik planlar, 50 yıllık planlama anlamına geliyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 1/25 binlik planları en yetkili kurumlardan olan İTÜ'nün 2,5 yılda hazırladığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, "Planı yapanlara 'Bana bile sormayın, bilimin gereğini yapın' dedim"

Sinpaş'tan Ankaraya 1.5 milyarlık Marina!

Sinpaş, Çankaya Oran’da inşa edeceği Marina Ankara projesinin ilk etabı Marina Towers’ı satışa sundu. Reklamlarında Hülya Avşar ile kızı Zehra Çilingiroğlu’nun rol aldığı, 1.5 milyar liralık projede teslimler Mart 2018’de yapılacak

İzmir'de 1.5 milyar liralık yatırım yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılındaki yatırımlarının toplamı 1.5 milyar liraya yaklaştı. Bu rakam, aynı zamanda Belediye tarihinin de yatırım rekoru oldu. İşte İzmir 2014 yatırımları...

Vodafone Arena'nın zemini için 1.5 milyon Euro harcanacak!

VODAFONE Arena inşaatı hızla devam eden Beşiktaş'ta zemin için toplam 1.5 milyon Euro harcanacak. Arsenal'in stadı Emirates'te olduğu gibi Arena'da yarı sentetik yarı doğal çim kullanılacak.

1.5 milyar $’lık Mardan Palace icradan satılık!

Antalya’nın Kundu sahilinde 2009’da yaklaşık 1.5 milyar dolar harcanarak yapılan ve görkemli bir törenle açılan Mardan Palace, borçları nedeniyle açık artırma usulüyle satışa çıkarıldı.

1987 yılında Tarabya Evleri'nde 1.5 milyon dolara villa!

1987 yılında Tarabya sırtlarında Üstay İnşaat tarafından inşa edilen Tarabya Evleri'ndeki 56 villa, 800 bin dolar ile 1.5 milyon dolar (1 milyar 650 milyon lira) karşılığında satılıyormuş.

Halk GYO 1.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO, 2014 yılı Ocak-Aralık dönemi mali verilerine ilişkin fınansal raporuna göre; 2014 yılı kârı, geçen yıla göre yüzde 95 oranında artarak 61,3 milyon TL oldu. Şirketin gayrimenkul portföy büyüklüğü 1,5 milyar TL'yi aştı.

Muradiye 1/5 binlik imar planı Haberi

Muradiye 1/5 binlik imar planı

Yunusemre ilçesinin en büyük mahallelerinden birisi olan ve yılan hikayesine dönen Muradiye 1/5000’lik imar planı, gerçekleştirilen Mart Ayı Manisa Büyükşehir Meclis Toplantısında oybirliğiyle kabul edildi. Madde üzerinde bir konuşma gerçekleştiren Muradiye imar planının mimarı Yunusemre Belediye Başkanı ve Büyükşehir AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Çerçi, “Geçen zaman kayıp da olsa bu noktaya gelmemiz doğru bir gelişme olarak kabul edilebilir ama zamanın telafisi yok” dedi.


Manisa’nın gelişmeye en açık mahallelerinden birisi olan Muradiye Mahallesinin merakla beklediği imar planı Büyükşehir Belediye Meclisinde oybirliğiyle kabul edildi. Yunusemre Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen 1/5000’lik imar planları Şubat ayı meclisinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilmişti. Mart ayı meclisinde ise Komisyon tarafından verilen olumlu karar Meclis’ten geçti. Madde üzerinde bir konuşma gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz...