08 / 07 / 2024

Muradiye Muhtarı Kemal Cantayan

Muradiye Muhtarı Kemal Cantayan

Van'ın Muradiye ilçesinde muhtar Kemal Cantayan'ın, mahallesindeki çocukların daha iyi ortamda eğitim görmesi amacıyla bağışladığı araziye inşa edilecek 12 derslikli okulun temel atma töreni düzenlendi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Emlak vergisinden muhtar da pay alsın! 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu videokonferans yöntemiyle görüştüğü muhtarların sorunlarını dinledi ve “Her birinizin oturduğu mahallede Belediye emlak vergisi alıyor mu? Alıyor. O mahallede yaşayan vatandaş niye yüzde 1’ini muhtar bütçesi için ödemesin?" dedi. 

Antalya Akseki'nin 35 yıllık su sorunu çözüldü!

Akseki Susuz Şahap Mahalle Muhtarı Kemal Ulaş, 100 yıllık su sorunlarını tarihe gömen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi. Türel, Susuz Şahap’ın adının artık Sulu Şahap olması gerektiğini söyledi.

Muradiye Muhtarı Kemal Cantayan okul için arazisi bağışladı!

Van'ın Muradiye ilçesinde muhtar Kemal Cantayan'ın, mahallesindeki çocukların daha iyi ortamda eğitim görmesi amacıyla bağışladığı araziye inşa edilecek 12 derslikli okulun temel atma töreni düzenlendi.

Keçiören'de dönüşüm iddiası konut fiyatlarını yükseltti!

Keçiören Kamil Ocak Mahallesi'nde dolasan kentsel dönüşüm dedikodusu mahalledeki daire fiyatlarını uçurdu. Konuyu Habervaktim'e değerlendiren Kamil Ocak Mahallesi Muhtarı Kemal Kusdoğan, kentsel dönüşüm dedikodusuyla daire fiyatlarının 2-3 kat arttığını b

Kemal Kazan kimdir?

Bolu Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan kimdir? Kemal Kazan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kemal Kazan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kemal Kazan...

Kemal Öz: Gaziantep'te konut stoku var!

Gaziantep’te konut ihtiyacı olduğu yönündeki açıklamalara katılmadığını dile getiren Kemal Öz, “Tam aksine, Gaziantep’te şu anda stok konut var. Bu da konutta ve inşaatta durgunluğa sebep oluyor” dedi.

1929 yılında, Ahmet Muhtar Paşa'nın emlakinin kıymetini çıkartıyormuş!

1929 yılında eski Bahriye Nazırı Gazi Ahmet Muhtar Paşa, Yüve Divan tarafından 22 bin altın lira cezasına çarptırılmış. Maliye Bakanlığı bu paranın tahsili için Paşa'nın emlakinin kıymetinin çıkarılmasını bildirmiş.

İzmirli firmalar Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ihale dışı mı bırakıldı?

Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilgili şok bir iddiada bulundu. Nasır, Büyükşehir'in Mustafa Kemal Sahil Bulvarı taşıt altgeçidi yapımı için "açık ihale" yerine belirli istekliler arasında ihale usulünü seçerek, İzmirli firmaları ihale dışı

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı yeraltına alınacak!

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı yeraltına alınacak. Bölgedeki insanların denize ulaşmasını kolaylaştırmak için tasarlanan proje için bugün saat 10.00'da 'Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Taşıt Alt Geçidi Yapılması' yapım ihalesine çıkılacak.

Sancaktepe Kemal Türkler 196 ada 1 parsel imar planları bugün askıdan indiriliyor!

Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi, 196 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, bugün askıdan indiriliyor. İşte o imar planları...

Muradiye Külliyesi'nde restorasyon çalışmaları başladı!

Bursa Muradiye Külliyesi’ndeki 2 bin 500 metrekare alana sahip medresede restorasyon çalışmaları başladı. Başkan Altepe, “Burayı da çeşitli organizasyonların kalbinin attığı bir niteliğe kavuşturacağız. " dedi.

Muradiye Külliyesi’ndeki medresede restorasyon çalışmaları başladı!

Bursa kent ziynetlerini ayağa kaldırma konusundaki çalışmalarını hızla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, tahsisi yapılan Muradiye Külliyesi’ndeki 2 bin 500 metrekare alana sahip medresede de restorasyon çalışmalarını başlattı.

Kemal Bayraktar:Enerji ihtiyacının yüzde 100'ü yenilenebilirden karşılanabilir!

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu - Türkiye Bölümü (GÜNDER) Başkanı Kemal Gani Bayraktar, Türkiye'nin güneş enerjisi ile elektrik üretiminde çok hızlı ilerleyebilecek kapasitesinin bulunduğunu dile getirdi...

Muradiye Muhtarı Kemal Cantayan Haberi

Muradiye Muhtarı Kemal Cantayan

Van'ın Muradiye ilçesinde muhtar Kemal Cantayan'ın, mahallesindeki çocukların daha iyi ortamda eğitim görmesi amacıyla bağışladığı araziye inşa edilecek 12 derslikli okulun temel atma töreni düzenlendi.


Aşağı Argit Mahallesi Muhtarı Cantayan, iki derslikli prefabrik yapıda eğitim gören öğrencilere okul yapılması için 8 dönümlük arazisini bağışladı.


Cantayan'ın girişimleri sonucu imzalanan protokolle, mahallede 179 öğrencinin eğitim göreceği 12 derslikli okul ile 4 dairelik lojmanın temeli atıldı.


Kaymakam Mehmet Fatih Çelikel, temel atma töreninde, bu yıl ilçe genelinde inşa edilecek 4 okulla, fiziki eksikliğin önemli ölçüde giderileceğini belirtti.


Doğangün, Topuzarpa, Aşağı Argit ve Fatih mahallelerinde okulların temelinin atılacak olmasının mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Çelikel, şöyle konuştu:


"Muhtarımızın bu konuda gösterdiği gayret, çaba, istek, hakikaten takdire şayandır. Aldığı bütün evrakı kendisi takip etti ve götürülecek yerlere gitmesini sağladı. Her işi...