10 / 05 / 2024

Murahhas Aza Hamdi Akın akfen gyo

Murahhas Aza Hamdi Akın akfen gyo

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı için Hamdi Akın'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Pelin Akın Özalp'in seçilmesine karar verildi. 

Hamdi Akın yeniden Akfen GYO'nun yönetim kurulu başkanı oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası Hamdi Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise İbrahim Süha Güçsav oldu...

Akfen GYO'nun Başkanı yine İbrahim Süha Güçsav oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza olarak İbrahim Süha Güçsav seçildi...

Ağaoğlu İnşaat bu yıl 4 yeni projeye başlayacak!

Fanatik Gazetesi'ne özel röportaj veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi-Murahhas Aza Hasan Rahvalı, “2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy” dedi.

Akfen GYO, yönetim kurulu kararını açıkladı!

Akfen, Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza olarak İbrahim Süha Güçsav'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Mustafa Keten'in, daha önceki görev süreleri hesaba katılmaksızın işbu tarihten itibaren bir yıl süre ile atanmasına karar verdi.

Murat Gigin Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding'de Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza olan Ali Nihat Gökyiğit, görevlerini yönetim kurulu üyelerinden Murat Gigin'e devretti..

İrfan Erciyas kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Aza İrfan Erciyas kimdir? İrfan Erciyas, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Erciyas, ne zamandan beri yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veriyor?

Murat Gigin kimdir?

Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza Murat Gigin kimdir? Murat Gigin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Gigin, Tekfen İnsaat’taki kariyerine ne zaman başladı? İşte yanıtı..

Ali Nihat Gökyiğit kimdir?

Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Aza Ali Nihat Gökyiğit Ali Nihat Gökyiğit kimdir? Ali Nihat Gökyiğit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Bücürük 5 yeni mağaza daha açacak!

Çocuk giyim markası Bücürük, bu yıl 37 olan mağaza sayısını 42´ye, 300 olan bayi sayısını ise 350´ye çıkarmayı hedefliyor

Decorinn, Antalya'da mağaza açtı!

Decorinn markasıyla ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Erol Kumaşçılık, Antalya 1. Dış Hatlar Terminali´nde mağaza açtı

H&M, 180 yeni mağaza açıyor!

Satışları düşen H&M, 180 yeni mağaza ile atağa kalkıyor

Ramsey, Erbil'de iki mağaza açacak!

Remzi Gür, Erbil'de Ramsey markasıyla iki mağaza açmak için kolları sıvadı

Hamdi Akın, ortaklarını dünyanın en iyilerinden seçiyor!

Türkiye'nin en sıra dışı girişimcilerinden biri olan Hamdi Akın, "Riskli işin peşinde dolaşmıyoruz" dedi

Murahhas Aza Hamdi Akın akfen gyo Haberi

Murahhas Aza Hamdi Akın akfen gyo

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin bedelli sermaye artırımı hakkında açıklama yaptı. 

Akfen GYO'nun 21 Nisan 2021 tarihinde yapılan 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında 3 yıl süreyle seçilen Yönetim Kurulu Üyelerinin görev dağılımının 1 yıl süreyle aşağıdaki gibi olmasına karar verildi:

Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza Hamdi Akın

Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Pelin Akın Özalp 

Akfen GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 28.04.2021 tarih ve 2021/4 sayılı kararı uyarınca, Şirketimizin 21.04.2021 tarihinde yapılan 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında 3 (üç) yıl süreyle seçilen Yönetim Kurulu Üyelerinin görev dağılımının 1 (bir) yıl süreyle (28.04.2022 tarihine kadar) aşağıdaki gibi olmasına karar verilmiştir:

Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza Hamdi AKIN

Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Pelin AKIN ÖZALP

Hamdi Akın...