29 / 07 / 2024

Murat Akat çevre ve şehircilik

Murat Akat çevre ve şehircilik

Çevre ve Şehircilik Bilecik İl Müdürü Murat Akat kimdir? Murat Akat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Akat, ne zamandan beri Çevre ve Şehircilik Bilecik İl Müdürü?

Murat Kurum yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 32590 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum oldu.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacağız!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacaklarının altını çizerek, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Kartal'ın dönüşümünün yapılabilmesi için hiçbir problem kalmadı!

Murat Kurum, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak, Kartal bölgesindeki en sorunlu ve problemli alanın artık yeşil alanları ve yollarıyla birlikte dönüşümünün tamamlanabileceğini belirtti ve hiçbir engel kalmadığını ifade etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Arazileri peşkeş çekiyoruz TOKİ evlerinin fiyatları çok ucuz olacak

Hükümetin konut piyasasında yaşanan durgunluğu aşmak için başlattığı ucuz ev kampanyasının detayları belli olmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hazine arazilerini dar gelirli vatandaşlara peşkeş çekiyoruz fiyatlar çok ucuz olacak" dedi.

Kentsel dönüşümden hak sahibi olanlar dikkat! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ödemeler için tarih verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya depremzedelerine müjdeyi verdi. Kentsel dönüşüme giren konutlara 18 ay eşit faizle sahip olunabilecek. İşte detaylar…

Çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunlar istihdam edilecek!

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) HİTAM Orta Ölçekli Üretim ve Ticaret Üssü Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunların istihdam edileceğini dile getirdi. 

Murat Kurum: Salarha ve Yağlıtaş'ta 930 rezerv konut üretiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Salarha ve Yağlıtaş'ta 930 rezerv konut üretiyoruz. Bu konutları da şehrin merkezinde deprem riski taşıyan alanların dönüşümü için kullanacağız" dedi.

Murat Kurum'dan TOKİ müteahhitleri açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2003'ten bu yana TOKİ müteahhitlerine 107 milyar TL ödeme yapıldığını duyurdu.

Murat Kurum'dan Konya'ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Konyamızda 10 millet bahçesi projesi bulunuyor. Karapınar'da da 75 bin 250 metrekarelik millet bahçesinin inşasına, Gazi Osman Paşa Mahallemizde başlıyoruz." dedi.

Murat Kurum'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul projesinin gelecekte büyük kazanımları olacağını belirtti...

Murat Kurum'dan Söke'ye 400 sosyal konut müjdesi!

Aydın'da konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Söke'de 400 sosyal konut yapma kararını aldık" dedi.

Murat Kurum: Güçlü şehirler inşa edilmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'nin daha güçlü hale gelmesi ve dünyadaki en büyük 10 ekonomi arasına girmesi için güçlü şehirlerin inşa edilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Murat Kurum'dan Kilis'e 735 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açılamada, "Kilis'e 735 konutun yapımına hızlı bir şekilde başlayıp, vatandaşlarımızı sağlam güvenli konutlarda oturmasını sağlayacağız." dedi.

Murat Akat çevre ve şehircilik Haberi

Murat Akat çevre ve şehircilik

Murat Akat kimdir?

Murat Akat, 1980 Yılında Isparta İlinde doğdu. 2003 Yılında Süleyman Demirel Üniversitesi  Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu.


2007 Yılında aynı üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsünde Yüksek Lisansını tamamladı. Halen İstanbul Üniversitesinde doktora eğitimine devam etmektedir.


2004 Yılında Isparta belediyesinde , 2005-2010 yıllarında Bilecik Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde ,2010-2013 yıllarında Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde Makine Yüksek Mühendisi olarak; 2013-2014 yıllarında yine Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 19.02.2014 tarihinde Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak...