29 / 04 / 2024

Murat Akdoğandan üniversite yatırımları

Murat Akdoğandan üniversite yatırımları

Ethica Hastanelerinin sahibi Dr. Murat Akdoğan, Türkiye'de bir örneği daha olmayan master, doktora üniversitesi kurmak üzere YÖK'e başvurdu.

‘Türkiye’de üniversite mezunlarının aradığı kriterde iş çok fazla yok’

Eleman.net CEO'su Murat Günay, üniversite mezunlarının masa başı iş aradığını fakat Türkiye’de bu kadar masa başı iş olmadığını söyledi. Günay, insanların meslek liselerine ve meslek yüksekokullarına yönlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Kiralık villaya talep patlaması!

Sağlık ve turizm alanında 3 yılda 150 milyon dolarlık yatırıma imza atan MYC Partners’ın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, kiralık villalara talebin yükseldiğini anlattı.

Yuvataş Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yuvataş Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Akdoğan tarafından kuruldu.

Ethica Sağlık Grubu sağlık yatırımlarına devam ediyor!

Yaşam kalitesini arttırmak adına yatırımlara devam eden Ethica Sağlık Grubu ve Vitalica Wellness Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, Vitalica Wellness oluşumu ile vücudun iyileşme ve daha sağlıklı olma potansiyelini artırmayı hedefliyor...

MYC Partners, gayrimenkul sektörüne giriş yaptı!

Capital dergisi yazarlarından Nilüfer Gözütok Ünal, DR. Murat Akdoğan'ın girişim hikayelerinden şimdiki konumuna kadar sürecini kaleme aldı.

Mila's Daphne Residence'ın yüzde 90'ı tamam!

Ethica Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, “Estetik dışı bina yapmamız mümkün değil. Bunun için yüzde 30 ek maliyet ödüyoruz” dedi

Mila’s Daphne Residence'ın otelini Lux Resorts işletecek!

MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, Bodrum’daki Mila’s Daphne Residence projesinde yer alan otelin işletmesi için dünyaca ünlü Lux Resort&Hotels’le anlaştıklarını açıkladı.

Mila’s Daphne Residence hakkında tüm detaylar!

İstanbul Ataşehir'de gerçekleştirdikleri iş merkeziyle konut piyasasında isimlerini pekiştiren MMYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, lüks projelerinden ve hedeflerinden Milliyet'e bahsetti.

Akdoğa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Özbey ve Cihan Akboğa ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Güngören , Mehmet Nesih Özmen Mahallesi, Savaş Caddesi'nde kuruldu.

Murat Yıldırım: Üniversite yaptırmak istiyorum!

Adamı çarptığı doğru. Yanınızdaysa aurasıyla, ekrandaysa karizmasıyla... Şimdi uyarıyoruz sizi; her ne kadar Murat’ımıza erecek olsak da, Yıldırım çarpmışa döneceğimiz de kesin! ‘

Murat Akdoğan doktora üniversitesi kuracak!

Ethica Hastanelerinin sahibi Dr. Murat Akdoğan, Türkiye'de bir örneği daha olmayan master, doktora üniversitesi kurmak üzere YÖK'e başvurdu.

Mila's Daphne Penninsula'da 72 daire İngiliz ve Ruslara pazarlanacak!

MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, Bodrum'da satın aldıkları 81 dönüm arsada konut ve otel projesini hayata geçireceklerini ve inşa edilecek 72 dairenin İngiltere ve Rusya'da pazarlanacağını açıkladı

MYC Partners Bodrum'da projelerine devam edecek!

MYC Partners, Bodrum’daki 60 milyon dolarlık otel ve konut projesine başladı. MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, projenin satışa çıktığını belirterek, “Kendime 72 komşu arıyorum” dedi.

Murat Akdoğandan üniversite yatırımları Haberi

Murat Akdoğandan üniversite yatırımları

Ethica Hastanelerinin sahibi Dr. Murat Akdoğan, Türkiye'de bir örneği daha olmayan master, doktora üniversitesi kurmak üzere YÖK'e başvurdu. 


Amacının Türkiye'de çeşitli sektörlerde uzmanlaşma olması için bir adım atmak olduğuna dikkat çeken Akdoğan, Murat Akdoğa "Uzmanlaşmayı sağlamak adına sadece " master, doktora, MBA gibi konularda eğitim veren bir üniversite kurmak için YÖK'e başvurdum. Türkiye'de bir ilke imza atmak istiyorum" diyor. 


Mühendis olarak çalıştığı Baymak'ı iflastan kurtaran ekipte yer alan Murat Akdoğan, bu başarılı çalışmalarının ardından Baymak'ın yüzde 20'lik hissesini almıştı. Daha sonra da şirketin yüzde 50'lik hissesini alarak yönetim kurulu başkanlığına kadar ulaşmıştı.  Bugün MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı olan Dr. Murat Akdoğan, İstanbul Ataşehir'deki World Wide Business Center ve Kızıltoprak Ethica Hastanesi inşaatları ile birlikte Bodrum'da Mila's Daphne Peninsula adıyla 41...