22 / 07 / 2024

Murat Başkaya genel müdür

Murat Başkaya genel müdür

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Başkaya yönetim kurulunun 2 Ocak 2014 tarihli toplantısına göre Panora Gayrimenkul Genel Müdürü oldu....

TÜRKSAT personel alımı yapacağını duyurdu!

TÜRKSAT tarafından pek çok kadroya personel alımı yapılacağı açıklandı. Hangi kadrolara personel alımı yapılacak ve başvuru genel şartları neler? Adaylarda bulunması gereken başvuru nitelikleri neler?

TPAO duyurdu! TPAO 150 personel alımı yapacak!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından 150 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan duyuru kapsamında hangi kadrolara personel alınacağı ve başvuru genel şartları nelerdir?

İçişleri Bakanlığı 81 ilden 712 personel alacağını duyurdu!

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 kentten 712 personel alımı yapılacağını bildirdi. Yapılan duyuru da hangi ilden kaç personel alımı yapılacak ve başvuru genel ve özel şartları neler? 

Agrega Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Kuruldu!

Agrega Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Başkaya tarafından kuruldu.

Alternatif Bank’tan İK alanında dev adım! Banka çalışanları 4 hafta ofis dışından çalışabilecek!

Alternatif Bank Türk bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak ‘Alternatif Yaz’ uygulamasını başlattı. Genel müdürlük çalışanları, yaz aylarında 4 boyunca ofis dışından çalışabilecek.

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Atirus Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atirus Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Bağdat tarafından kuruldu.

Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Murat Atay, Türk bankacı ve Garanti BBVA'da Genel Müdür Yardımcısı ve Kredi Riski Yönetimi Başkanı olarak görev yapmaktadır. Peki, Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

Many Points Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Many Points Enerji Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Osman Ataman, Muharrem Faik Öztunç ve Murat Başaran ortaklığında kuruldu.

Trend Proje Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Proje Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Murat Sarıkaya tarafından kuruldu.

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Ev kiraları işçilerin ücretleriyle yarışıyor!

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Diyarbakır Şubeleri yaptığı açıklamada, "Market harcamaları bir önceki yıla göre iki katından fazla artmıştır. Elektrik faturaları tam bir soyguna dönüşmüştür. Ev kiraları işçilerin ücretleri ile yarışır seviyeye gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Murat Başkaya genel müdür Haberi

Murat Başkaya genel müdür

Panora Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuz, 02 Ocak 2014 Tarihli toplantısında; 


Genel Müdürlük görevini vekaleten sürdüren Murat BAŞKAYA'NIN bu göreve asaleten atanmasına, 

Kararın Türkiye Ticaret Sicilinde tescil ve ilanına, SPK ve SPL'ye bildirilmesine ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) açıklanmasına, 

Karar...