04 / 05 / 2024

Murat Canözer

Murat Canözer

Eskişehir ve çevre illerde kentsel dönüşüme önemli katkı sağladıklarını söyleyen Murat Canözer, kentsel dönüşüm çalışmaları için kurdukları birimle müşterilerin isteklerine en kısa sürede çözüm bulmak amacıyla çalıştıklarını ifade etti...

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Can Yücel'in, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine de Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi. Peki Can Yücel ve Murat Karluk Çetinkaya kimdir? 

Reyka Metal İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Reyka Metal İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Limited Şirketi Pendik’te 1 milyon TL bedel ile Murat Can Niğdelioğlu tarafından kuruldu.

Mrtcyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Elektrik Elektronik ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrtcyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Elektrik Elektronik ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi  Murat Can Çekirge tarafından Başakşehir'de kuruldu.

Mrt Can İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Can İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Murat Keleşoğlu tarafından kuruldu.

Murat Kurum: 2.5 milyon konutun dönüşümünü tamamladık!

İzmir depremi ile ilgili bir mesaj yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar 2,5 milyon konutta ikamet eden 10 milyonu aşkın vatandaşımızın can ve mal güvenliğini teminat altına alacak dönüşümü başarıyla tamamladık" dedi.

Ev fiyatlarının artması dolandırıcıları harekete geçirdi!

Kiralık evlerin fiyatlarının artması dolandırıcıları da harekete geçirdi. Hukukçu Murat Can Pehlivanoğlu, sahte emlak ilanlarına dikkat edilmesi konusunda önemli uyarılar yaptı.

Murat Can Elmalı kimdir?

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kurucularından olan Murat Can Elmalı kimdir? Murat Can Elmalı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte cevabı...

Tuğra Gönden ve Murat Can Elmalı şirket kurdu!

Cushman & Wakefield Türkiye’nin yöneticisi Tuğra Gönden ve şirketin İstanbul merkezli Proje Yöneticisi olan Murat Can Elmalı yeni şirket kurdu.

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğra Gönden, Murat Can Elmalı ve Colin Joseph T. Wilson tarafından kuruldu.

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşecek!

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşme kararı aldı. Çiftlere Sezen Aksu'dan ise veto geldi.

Murat Kurum: Manisa'da hasar tespit çalışmaları başlıyor!

Manisa'da bugün yaşanan depreme ilişkin konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hamdolsun can kaybımız söz konusu değil, yaralımız yok. Bakanlığımızın ilgili ekipleri hemen olay yerine intikali gerçekleştiriyorlar ve hasar tespit çalışmalarına başlıyorlar" dedi.

Aydın Özer Finike’de satılan TOKİ arazisini Meclis’e taşıdı!

Finike’de geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen TOKİ arazi ihalesini Meclis'e taşıdı. Özer, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a soru önergesi verdi...

Can Çinici: Son sözü mimarlar söyleyecek!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ programında Prof. Dr. Celal Abdi Güzer’in konuğu olan Mimar Can Çinici, tecrübelerini anlattı.

Murat Canözer Haberi

Murat Canözer

Eskişehir ve çevre illerde kentsel dönüşüme önemli katkı sağladıklarını söyleyen Murat Canözer, kentsel dönüşüm çalışmaları için kurdukları birimle müşterilerin isteklerine en kısa sürede çözüm bulmak amacıyla çalıştıklarını ifade etti. Canözer, firma olarak 6306 Sayılı Kanun çerçevesinde ciddi çalışmaları bulunduğunu aktardı.




 Yapıların denetlenmesi ve mühendislik hizmeti görmüş uygun imalatların kullanımına sunulmasının, halkın can güvenliğini sağlamak açısından oldukça önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Eskişehir Anadolu Yapı Denetim firması Yönetim Kurulu Başkam Murat Canözer, "Bu nedenle üzerimize düşen sorumluluğu bilerek denetim hizmetinde en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz" dedi. 

Firma olarak, 6306 Sayılı Kanun çerçevesinde ciddi çalışmaları bulunduğunu aktaran Murat Canözer, Eskişehir ve çevre illerde kentsel dönüşüme önemli katkı sağladıklarını belirtti. Yapı denetim sisteminden önce şantiyelerin yeterince denetim ve kontrol hizmeti göremediğini belirten...