01 / 05 / 2024

Murat Çobanoğlu Parkı

Murat Çobanoğlu Parkı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı'da "Murat Çobanoğlu Parkı" ile Osmangazi Mahallesi Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi. Başkan Kocaoğlu, kentsel dönüşümden doğan rantı bölge insanına verecek bir politika izlediklerini söyledi.

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşüm bizim için çok önemli!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı Belediyesi tarafından yapılan "Murat Çobanoğlu Parkı" ile Osmangazi Mahallesi Parkının açılışını gerçekleştirdi. Kentsel dönüşüm bizim için çok önemli dedi...

Bakan Özhaseki'den Murat Dağı talimatı: Milli park olmalı!

Uşak Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'ye 'Murat Dağı Milli Park olmalıdır' talebini iletti.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Murat Kasaroğlu Kimdir? Murat Kasaroğlu ne iş yapıyor?

Murat Kasaroğlu kimdir? Murat Kasaroğlu’nun mesleği nedir? Murat Kasaroğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Türkiye’ye 55 milyar dolar nereden gelecek? Büyük iddiayla ilgili ekonomist Murat Muratoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar

Sözcü Gazetesi yazarı ünlü ekonomist Murat Muratoğlu son yazısında Türkiye’ye yurt dışından 55 milyar dolar geleceği iddiasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Ekonomist Murat Muratoğlu 18 liraya doğru ilerleyen doları düşürmenin tek formülünü açıkladı

Dolar adım adım 18 liraya doğru giderken ünlü ekonomist Murat Muratoğlu doları düşürmenin tek formülünü açıkladı.

Viduşlu Park fiyat!

Viduşlu Park projesi Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçiriliyor. Viduşlu Park fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park fiyat bilgisi ve proje detayları...

Viduşlu Park nerede?

Viduşlu Park projesi çok yakında satışa çıkıyor. Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Viduşlu Park Manisa çok yakında satışta!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçirilen Viduşlu Park çok yakında satışa sunuluyor...

Saygı Gayrimenkul İnşaat Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saygı Gayrimenkul İnşaat Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kelkitlioğlu tarafından kuruldu.

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer İstinye Park Residence'da oturacak!

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer İstinye Park Residence'da 400 metrekare büyüklüğünde 6+1 dairede oturmaya karar verdi. Çift, şimdilerde evlerini dekore ediyor.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi Mart'ta açılacak! 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Millet Bahçesi'nin Mart ayında açılacağını dile getirdi. 

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çoban tarafından kuruldu.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde ikinci etap proje hazırlıkları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Orthahisar Millet Bahçesi'ne yönelik yaptığı açıklamada millet bahçesi için ikinci etap proje çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Murat Çobanoğlu Parkı Haberi

Murat Çobanoğlu Parkı


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentin gelişmesinden doğan rantı bölge insanına verecek bir dönüşüm politikası izlediklerini söyledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkam Aziz Kocaoğlu, Bayraklı Belediyesi tarafından yapılan "Murat Çobanoğlu Parkı" ile Osmangazi Mahallesi Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi. 


Vatandaşlar tarafından yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Kocaoğlu, törende yaptığı konuşmada, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm prensiplerini anlattı.

Kentsel dönüşüm yapılacak bölgede vatandaşları komşusundan, çarşısından ayırmak istemediklerini belirten Başkan Kocaoğlu, "İkinci amacımız, kenti bozmadan, fazla yoğunluk vermeden ama bina maliyetinin haricindeki ekonomik değeri olduğu gibi kuruşuna dokunmadan orada yaşayan insanlarımıza vermektir. Yüzde 100'ünü vermektir. Bu iki ilke ile hareket ediyoruz. 


Her türlü çalışmamızı yapıp, engellemelere de Bayraklı Belediye Başkanımızla birlikte göğsümüzü siper ederek kent dönüşümünü gerçekleştireceğiz. İzmir'i bu asrın değil gelecek asrın kent dönüşümüne...