29 / 04 / 2024

Murat Dalkılıç çeşme oteli

Murat Dalkılıç çeşme oteli

Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra popçu Murat Dalkılıç’ın da kazandığını gayrimenkule yatırdığı ortaya çıktı. Ünlü popçunun yeni hedefi otel açmak.

Mistral GYO İzmir Çeşme projesi başlıyor!

Mistral GYO, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Sakarya Mah. Boyalık mevkiinde hayata geçireceği proje için Düzenleme Şeklinde Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

Çeşme'de 8 taksitle arsa satılıyor! İhalesi 15 Eylül'de!

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, 16 Eylül ve Dalyan mahallelerinde yer alan 2 arsayı satıyor. İşte fiyatı ve ödeme şekilleri...

Çeşme'de yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatıyla satılık 2 arsa! İhalesi 15 Eylül'de...

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, 16 Eylül ve Dalyan Mahallelerinde yer alan 2 arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Küçükçekmece Söğütlüçeşme 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece ilçesi, Söğütlüçeşme Mahallesi, 621 ada, 17 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kazlıçeşme 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 392 pafta 1629 ada 36 parsel ve bir kısım Park Alanına ilişkin Sur Tecrit Bandı Yenileme Alanı 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım Değ. ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Maltepe Altayçeşme 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, Altayçeşme Mahallesi, 16761 ada, 53 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire!

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca'ya taşıyor!

Çeşme Ilıca'da hayata geçirilen Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimlerin 2022 yılında yapılması planlanıyor.

Swissotel Residences Çeşme lüks ve konforu yaşama dahil ediyor!

Çeşme'de yer alan Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimler 2022 yılında gerçekleştirilecek.

Murat Dalkılıç çeşme oteli Haberi

Murat Dalkılıç çeşme oteli

24 Ağustos’ta Adile Sultan Yalısı’nda oyuncu Merve Boluğur'la evlenecek olan Murat Dalkılıç, Çeşme’de birçok daire satın alarak gayrimenkul zengini sanatçılar arasına girmeyi başardı. Şu sıralar  ‘Kahpe Bizans 2’de oyunculuk hünerlerini de sergileyen Dalkılıç’ın yeni hedefi ise yaşamı boyunca kendisine gelir sağlayacak olan bir otel sahibi olmak.


2 MİLYON TL AYIRDI


Sanatçı, bunun için 2 milyon lirayı gözden çıkardı ve Çeşme’de arsa arayışına girdi. İstediği gibi bir arsa bulduğunda hemen otel inşaatına başlayacak olan Dalkılıç’ın müstakbel eşi Merve Boluğur’un da mekanla yakından ilgileneceği öğrenildi.


KENAN İMİRZALIOĞLU GAYRİMENKUL ZENGİNİ


Dizi, reklam ve filmlerden kazandıklarıyla hatırı sayılır bir servet sahibi olan Kenan İmirzalıoğlu, yıldızı yükselmeye başlayan Fener, Balat, Tarlabaşı ve Cihangir gibi semtlerden çok sayıda eski bina satın aldı. Cihangir'de bir otel binası alan İmirzalıoğlu'nun ayrıca...