03 / 05 / 2024

Murat Dalkılıç İstanbul cafe

Murat Dalkılıç İstanbul cafe

Şarkıcı Murat Dalkılıç, ticarete atılan ünlülerden biri oldu. Dalkılıç, müzikten kazandığı parayla memleketi İzmir'de cafe-restaurant zinciri kurdu.

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

Murat Kurum'dan Kanal İstanbul çıkışı!

TBMM Genel Kurulunda bakanlığın 2022 yılı bütçesi üzerinde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul projesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Murat Dalkılıç ve ev sahibi arasındaki sular durulmuyor!

Oyuncu Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç ile ev sahibi arasında sular durulmuyor...

Kanal İstanbul 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanın Murat Kurum, Kanal İstanbul Projesi'nin 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyleyerek projenin çevre ve şehircilik harikası olacağını belirtti. 

Murat Kurum: Kanal İstanbul'da mahalle kültürü yaşatılacak!

Kağıthane Meydanı açılış töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul'da mahalle kültürünün yaşatılacağı mekanlar oluşturulduğunu dile getirdi.

Murat Dalkılıç’ın 600 bin TL kira parası çöpe gitti!

Bir dönem oyuncu Hande Erçel ile birliktelik yaşayan şarkıcı Murat Dalkılıç, o sürede beraber yaşadıkları ultra lüks villanın senelik 600 bin TL'lik kirasını peşin ödemişti. Ayrılığın ardından evi kullanmak istemeyen Dalkılıç ödediği yıllık ücret nedeniyle zarara uğradı. 

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'tan 600 bin TL peşinatlı ayrılık!

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve sanatçı Murat Dalkılıç, ayrılmalarına rağmen senelik 600 bin TL'lik kirasını peşin verdikleri villada birlikte yaşamaya devam ediyor...

Hande Erçel Murat Dalkılıç'ın kirasına ortak oldu!

Güzel oyuncu Hande Erçel, 3 senedir beraber olduğu sevgilisi Murat Dalkılıç’ın maddi sıkıntı yaşamasıyla oturdukları evin kirasına ortak oldu...

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç lüks villalarının kirasını ödeyemiyor mu?

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'ın Çubuklu Vadi Konakları'nda bulunan, aylık kirası 25 bin TL olan olan lüks villalarının kirasını ödemekte zorluk çektiği iddia edildi...

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınıyor!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, berababer yaşamak için uzun zamandır aradıkları evi sonunda Çubuklu Vadi Evleri’nde buldu. 

Murat Kurum: Projelerimizi kararlılıkla yapmaya devam edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Projesi İlk Ray Kaynağı Töreni'nde yaptığı açıklamada "Projelerimizi kararlılıkla yapmaya devam edeceğiz" dedi...

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'ın evlerinin kirası 25 bin TL!

Güzel oyuncu Hande Erçel ile popçu Murat Dalkılıç, yeniden Çubuklu Vadi Konakları’na taşınıyor.

Murat Dalkılıç, Hande Erçel'e 145 bin TL'lik ev kiraladı!

Murat Dalkılıç, Hande Erçel çifti otelde kalmak yerine ev kiralamayı tercih etti. Dalkılıç, özel yüzme havuzlu lüks villa için aylık 145 bin TL'yi gözden çıkardı.

Murat Dalkılıç İstanbul cafe Haberi

Murat Dalkılıç İstanbul cafe

Sevilen popçu Murat Dalkılıç, 'Bisquette' adını verdiği mekanlarıyla sık sık ilgileniyor.İddialara göre; cafe-restaurant zincirine bir halka daha eklemek isteyen Dalkılıç, gözünü İstanbul'a dikmiş.Ünlü sanatçı başta, oyuncu Ahmet Kural'ın da mekanının bulunduğu Beşiktaş Çarşı ve Şişli'de yer aramaya...