03 / 05 / 2024

Murat Faruk Alpdoğan

Murat Faruk Alpdoğan

Vuslat Proje İnşaat Anonim Şirketi, Murat Faruk Alpdoğan, Lokman Seven, Coşkun Bezmez tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta Eyüp, Karadolap Mahallesi'nde kuruldu.

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 1.5 milyon konut riskli! 600 bin konutu bir an önce dönüştürmemiz gerekiyor...

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum İstanbul'da 1.5 milyon konutun da riskli olduğunu ve 600 bin konutun bir an önce dönüştürülmesi gerektiğini belirtti. 

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

Sağlık-Sen'den son dakika açıklaması: Kamuda kapsamlı maaş reformu yapılmalı! 

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, kamuda kapsamlı bir maaş reformu uygulanması gerektiğinin altını çizdi. İşte söz konusu o açıklama...

Murat Kurum: 2023'te her ilde millet bahçesi olacak!

Millet Bahçesi projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Murat Kurum, "Şu an 357 millet bahçesi projemiz var. 2023'e geldiğimizde 81 ilimizde en az bir millet bahçesi olsun istiyoruz" dedi.

Murat Doğan kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Doğan kimdir? Murat Doğan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Doğan'ın biyografisi...

İstanbul'da 117 bin konut dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm hedeflerini açıklayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Şu an İstanbul’da fiilen 117 bin konutun dönüşümünü gerçekleştiriyoruz. Hemen hemen her ilçede kentsel dönüşüm projemiz var'' dedi.

Murat Kurum'dan esnafa kira müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla yeni düzenlemelere geçerek yerel yönetimlerimizin iş yerleri dahil sahip olduğu taşınmazlarıyla ilgili kira ve benzeri düzenlemelerin şartlarına ilişkin genelgeyi 81 il valiliğimize gönderdik." dedi.

Murat Kurum: 35 millet bahçesini vatandaşımızın hizmetine sunduk!

Samsun'da Kentsel Dönüşüm Temel Atma ve Altyapı Yatırımları Temel Atma Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, şu zamana kadar 35 millet bahçesi projesinin tamamlandığını açıkladı.

Murat Kurum: Hasarlı binalara girmeyin!

Bornova’da yaşanan kriz nedeniyle gece saatlerinde basın toplantısı düzenleyen Bakan Murat Kurum, "Şu an için 17 enkazımız ve enkaz altında vatandaşlarımız var. Vatandaşlarımız hasarlı binalara girmesinler'' dedi.

Murat Kurum'dan İstanbul'a 3 yeni millet bahçesi müjdesi!

Bir tarafta gürültü bariyeri yapıyoruz, bir tarafta millet bahçeleri yapıyoruz diye konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Şu an 3 millet bahçesi projelendirilmiş, inşa aşamasına gelmiş durumdadır." dedi.

Murat Kurum: Giresun'da 612 konutluk projeyi tamamladık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun'daki sel hakkında, "Dereli, Doğankent ve köylerimizde 612 bağımsız bölümden oluşan projemizi tamamladık." açıklamasında bulundu. 

Dereli, Doğankent ve köylerde 612 bağımsız bölümden oluşan proje tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, selde zarar gören Giresun'un Dereli ve Doğankent ilçeleri ile köylerde inşa edilecek 612 bağımsız bölümden oluşan projeyi tamamladıklarını belirtti. 

İnşaat mühendisi olmak isteyen gence Murat Kurum’dan söz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un, Elazığ'da yaptığı incelemeler sırasında yanına yaklaşan 9'uncu sınıf öğrencisi Emre ile sohbet etti. Mühendis olmak isteyen Emre'ye Bakan Kurum, yanında çalıştırmak için söz verdi. 

Murat Faruk Alpdoğan Haberi

Murat Faruk Alpdoğan

Vuslat Proje İnşaat Anonim Şirketi, Murat Faruk Alpdoğan, Lokman Seven, Coşkun Bezmez tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta kuruldu. 


Vuslat Proje İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-Prefabrik konut yapı inşaat tesisleri ve fabrikasyon tesisleri kurmak inşaat malzemeleri imalatı tesisleri kurmak inşaat malzemeleri alım satımı gerektiğinde ithalatını ihracatını yapmak. 2-Her türlü inşaat  ve inşaat taahhüt işleri yapmak. 3-Her türlü,inşaat malzemelerinin alımını,satımını,imalatını,ithalatını yapmak. İnşaat taahhüt işleri mütaahhitlik  hizmetleri,yapmak. Malzemeli veya malzemesiz inşaatlar yapmak,özel bina inşaatı yapmak,bina arsa ve arazilerini almak,satmak,parselasyon yapmak,inşaat malzemesi alım satımını yapabilmek için bayilikler almak. 4-Yurtiçinde ve yurtdışında konut, apartman, toplu konut, afet konutları, katlı otoparklar, fabrika binaları,sanayi tesisleri,benzin istasyonları,depo ve özel antrepolar sanayi siteleri,çarşılar,sağlık evleri,her çeşit okul binaları,resmi ve özel hastane binaları,su,kanalizasyon,baraj,yol,köprü,alt geçit inşaatları,park,bahçe düzenlemeleri ,otel...