29 / 04 / 2024

Murat Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Murat Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Murat Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Devrim Murat tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da Hoffman İş Merkezi'nde kuruldu.

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Timur Savcı ve Mücahit Murat ortaklığında kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahri Kayhan tarafından kuruldu.

Oba Silivri Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oba Silivri Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Silivri'de Haıssam El Mahmoud, Mehmet Mustafa, M. Walıd A.M. Abdelrahman ve Murat Şahin ortaklığında kuruldu.

Mm Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Mınet Musıc ve Murat Soyaltay ortaklığında kuruldu.

Rebus Proje Geliştirme Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rebus Proje Geliştirme Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Murat Baran Korukluoğlu tarafından kuruldu.

Padişah Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Padişah Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakim Murat tarafından kuruldu.

Trend Proje Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Proje Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Murat Sarıkaya tarafından kuruldu.

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Ahmet Aksoy, Hümeyra Aksoy ve Murat Ali Aksoy ortaklığında kuruldu.

Kreas Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kreas Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yüce tarafından kuruldu.

İki Yaka İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İki Yaka İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Merss Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merss Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaköse ve Selam Karaköse ortaklığında kuruldu.

Murat Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Murat Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Murat Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Devrim Murat tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu. 


Murat Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL VE DANIŞMANLIK 1)Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek 2)Yurtiçinde ve yurtdışında  iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin  gayrimenkul danışmanlığını ve yönetimini üstlenmek. İNŞAAT 1)Her türlü inşaat yapımı,mesken,toplu konut,işyeri,okul,otel,yurt,yol,köprü,baraj,liman,sondaj kuy usu, fabrika, atölye,depo,spor tesisleri,kanalizasyonlar,arıtma tesisleri,içme suyu boru depoların...