14 / 05 / 2024

Murat Göğebakan Ankara konseri ne zaman

Murat Göğebakan Ankara konseri ne zaman

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, tartışmalara yol açan Ankara'nın giriş kapılarının bu akşam Murat Göğebakan konseriyle açılacağını duyurdu. Gökçek, Ankara kapılarının açılışını böyle tweet'ledi...

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara'nın o semti oldu!

Konut yatırımlarının yeni gözdesi Ankara'nın Bağlıca semti oldu. Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

Yargı, Melih Gökçek’in Ankara İncek’teki imar planı değişikliğini iptal etti!

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 249 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güngör tarafından kuruldu.

Ankara projeleri masaya yatırıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara projelerini masaya yatırdı.

Murat Köse'den Ankara Büyükşehir'e raylı sistem eleştirisi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistem yatırımlarını eleştirdi.

Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'nın proje görselleri ilk kez paylaşıldı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak yeni Adalet Sarayı'nın görsellerini paylaştı.

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Murat Kurum: Kanal Ankara'nın temellerini atıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İmrahor Vadisi'ndeki Kanal Ankara olarak bilinen yaklaşık 193 bin metrekarelik alanın da bugün temelini atıyoruz. 2019 yılı içerisinde büyük bir kısmını tamamlarız'' dedi.

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. çalışanı Yüksek Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Tara Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Gündüzay Enerji Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzay Enerji Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gündüzay tarafından kuruldu. 

Murat Gigin: 1 yılda 100 şirkete baktık!

Tekfen Holding, 3 yıl önce yeni başkan MURAT GİGİN ile birlikte önemli bir değişim sürecine girdi. Yeniden yapılanan grup, pazarlamaya odaklandı ve iş hacmini agresif şekilde artırdı.

Murat Göğebakan Ankara konseri ne zaman Haberi

Murat Göğebakan Ankara konseri ne zaman


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'nın giriş kapılarının bu akşam Murat Göğebakan konseriyle açılacağını açıkladı.  





Gökçek, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki 06melihgokcek hesabından yaptığı açıklamada, Ankara kapılarının açılışının bu akşam saat 19:00'da Murat Göğebakan konseriyle Konya yolu üzerinde gerçekleşeceğini duyurdu. 


İşte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in o tweet'i; 


  

İbrahim Melih Gökçek @06melihgokcek: ANKARA'NIN GİRİŞ KAPILARI BU AKŞAM SAAT 19.00'DA MURAT GÖĞEBAKAN KONSERİYLE KONYA YOLU ÜZERINDE AÇILIYOR http://goo.gl/3NQmy1     RT


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Başkent’in 5 girişi olan Eskişehir, Esenboğa, Samsun, Konya ve İstanbul yolunda yapımını tamamladığı devasa simge kapılar 15 Mart 2014 Cumartesi günü muhteşem bir konserle açılıyor.


Ünlü sanatçı Murat Göğebakan’ın vereceği konserle birlikte gerçekleşecek olan açılış, Konya Yolu Ahlatlıbel yokuşundaki giriş kapısında düzenlenecek törenle gerçekleşecek.


Simge Kapıların açılış törenine Büyükşehir...