23 / 07 / 2024

Murat Gökdağ

Murat Gökdağ

Remuy İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gökdağ, Yusuf Önal, Metin Şen, Recep Cinisli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ekim'de kuruldu.

Yurt dışından ev almak isteyenler dikkat! İşte konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirler!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirleri açıkladı. Peki konut yatırımında en gözde ülkeler hangileri?

Türkiye’de arazi fırsatları olan 11 şehir!

Gayrimenkul Uzmanı, iş insanı Murat Gültekin, Türkiye’de arazi fırsatları olan 11 kenti açıkladı. İşte o şehirler...

Ünlü gayrimenkul uzmanından çarpıcı açıklama: Konut sektörünün yüzü bir süre daha gülmeyecek!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Konutta daha dip yok" diyerek, bir süre daha konut sektörünün yüzünün gülmeyeceğini söyledi.

'En basit hali ile söylüyorum' diyen gayrimenkul uzmanı arsa ve arazi yatırımı için öne çıkan şehirleri açıkladı!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'En basit hali ile söylüyorum' diyerek, yatırım yapılacak illeri paylaştı.

Konut sorunu nasıl çözülür? Uzmanı 8 maddede açıkladı!

Konut sorunu her geçen gün giderek daha da büyürken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 8 madde sıraladı. Peki konut sorunu nasıl çözülür? İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Uzmanı uyardı: Profesyonel yatırımcı arsa topluyor! Arsa zamanı…

Arsa ve araziye olan ilgi giderek artıyor. Birçok kişinin mevduat ve altında durduğunu söyleyen Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin , “Bu filmi daha önce gördüm” diyerek uyardı:  “Profesyonel yatırımcı arsa topluyor,  yatırımcının cebine tatlı para girecek.”

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin: Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda altın ve doların yerinde saydığını söyleyerek, "Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok" dedi.

10 yıl sonra 1 dönüm tarla parasına 1 ev alınacak günler gelecek!

Konut ve arsa, arazi yatırımı sık sık gündem oluyor. Yatırımcılar hangi gayrimenkulün daha çok kazandırdığını merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, konuya ilişkin çok konuşulacak bir açıklama yaptı. İşte o açıklama... 

Gayrimenkul uzmanı tek bir şehri işaret etti: En çok primlenecek bölge olacak!

Gayrimenkul Uzmanı ve iş insanı Murat Gültekin, Ege bölgesinin primlenecek şehrini paylaştı ve "Bol bol da arazi fırsatları var" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Uzman isim yatırımcıları uyardı! Dolar, borsa ve kripto para yatırımcısı batıyor! Arsa-tarla yatırımı yapanlar kazanıyor

Milyonlarca yatırımcı elindeki birikmiş parasını çeşitli yatırım araçlarında değerlendiriyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabından dolar, borsa ve bitcoin yatırımcısının kaybettiğini, arsa ve tarla yatırımcısının her zaman kazandığını açıkladı.

İstanbul’da arazi yatırımı için ilçe ilçe mahalle mahalle fırsat bölgeleri.1 yıl sonra mumla ararsınız

Toprak yatırımı yapanların sayısı geçen yıl rekor seviyeye ulaşırken vatandaş nereye yatırım yapması gerektiğini araştırıyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, toprak yatırımı yapmak isteyenler için İstanbul’u işaret ederek ilçeleri mahalle mahalle açıkladı.

Türkiye'de arazi yatırımında yapılan önemli yanlışlar!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye'de arazi yatırımında yapılan önemli yanlışları açıkladı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

Faizler çıldırdı! 3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi 15 milyon TL'ye dayandı!

Ev almak isteyenler konut kredisi faizleri ile ilgili son durumu merak ederken, Gayrimenkul Uzmanından da çarpıcı bir paylaşım geldi. Murat Gültekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesinin 15 milyon TL'ye dayandığını belirtti.

Murat Gökdağ Haberi

Murat Gökdağ

Remuy İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gökdağ, Yusuf Önal, Metin Şen, Recep Cinisli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ekim'de kuruldu. 


Remuy İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak, yurt içinde ve yurt dışında almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. 2-Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği...