05 / 05 / 2024

Murat Güneş mimar

Murat Güneş mimar

Mimar Murat Güneş kimdir? Mimar Murat Güneş, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Murat Güneş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Murat Güneş'in biyografisi...

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

Güneşoğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dal tarafından kuruldu. 

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. çalışanı Yüksek Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Tara Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Yılın En İyi İç Mimarı ödülünü Ahmet Güneş aldı!

İç mimar Ahmet Güneş Evos Angels ‘ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği Dijital Dünyanın Enleri 2017 ödül töreninde Yılın En İyi İç Mimarı ödülünü almaya hak kazandı.

Alanya Güneş Enerji Santrali'nin yapımına başlandı!

Alanya için dev projeleri hayat geçirmeye devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye’deki kamu kurum ve kuruluşları arasında projelendirilen en büyük Güneş Enerji Santrali’nin yapımına Toslak Mahallesi’nde start verdi.

Ahmet Güneş'ten 2016 yeni iç mimari trendleri!

İç mimari alanında 2008 yılından bu yana profesyonel bir ekiple pek çok alanda önemli işlere imza atmış olan genç, iç mimar Ahmet Güneş, her yıl yeni tercihlerle harmanlanan mekân tasarımlarında 2016 trendlerini açıkladı.

İç mimar Ahmet Güneş’ten yeni trend: Mekan Detoksu!

Ahmet Güneş ‘Mekan Detoksu’ adını verdiği yeni trendle, yoğun iş hayatı olan, evlerine zaman ayıramayan, evlerine girdiklerinde kendilerine verdiği ağırlıktan olumsuz etkilenen kişileri hedefliyor.

Güneş Proje Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Proje Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Güneş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, İzzettinbey Sokak'ta kuruldu.

Murat Güneştekin kimdir?

İnşaat Mühendisi Murat Güneştekin 2019 yerel seçimlerinde AKP Batman Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Murat Güneştekin kimdir?

Güneşler Emlak Yapı Gıda Turizm Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşler Emlak Yapı Gıda Turizm Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te, Beylikdüzü'nde Adnan Güneş, İdris Güneş, Murat Güneş ortaklığında kuruldu.

Semiha Güneş: İzmir'i 10 yıl sonra tanıyamayacağız!

Önemli projelerin mimarı Semiha Güneş, İstanbul ve Ankara 'ya göre imar açısından bakir olan kentin yeni projelerle 10 yıl içinde daha da güzelleşeceğini dile getirdi.

Murat Güneş mimar Haberi

Murat Güneş mimar

Murat Güneş kimdir?

Murat Güneş, 1978 yılında Eskişehir'de doğdu. Orta öğretimini 1994 yılında Eskişehir Atatürk Lisesi'nde tamamladı. 1998 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Okul yıllarından itibaren Engin Akçin Mimarlık ve Arolat Mimarlık'ta çalıştı. 


2001 yılında Arolat Mimarlık'tan ayrılıp Mustafa Öğdür ve Kemal Erçoban ile birlikte kurduğu Rota Mimarlık'da mimari çalışmalarına devam etmektedir.


Mimar Murat Güneş projeleri...

Ümraniye İnkilap Mahallesi Evlendirme Dairesi ve Sosyal Tesis Projesi (2007)

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi Kültür Merkezi (2006 - Sürüyor)

Sinan Genim'e Ait Tarihi Eser Rölöve Restitüsyon ve Restorasyon Projesi (2006)

Cenk Çakıl'a Ait Tarihi Eser Rölöve Restitüsyon ve Restorasyon Projesi (2006)

Şişli Kuştepe Zeminaltı Katlı Otopark Projesi (2006)

Merit Life Göl Konakları (2006)

İstanbul Pendik Belediyesi Hizmet Binası Mimari Yarışma Projesi (2005)

Gaziosmanpaşa Mimari-Kentsel Tasarım Yarışma Projesi...