09 / 05 / 2024

Murat Güneştekin özgeçmiş

Murat Güneştekin özgeçmiş

İnşaat Mühendisi Murat Güneştekin 2019 yerel seçimlerinde AKP Batman Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Murat Güneştekin kimdir?

Gürsel Tekin’den Murat Kurum’a cevap geldi: Yarın Tozkoparan’a gidiyorum!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentsel dönüşüm ile ilgili yaptığı açıklamada “Gidin Tozkoparan’a bakın orada eylemler yaptılar. Şimdi mutlu şekilde oturuyorlar.” demişti. Murat Kurum'a yanıt Gürsel Tekin'den geldi. 

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Borsa İstanbul güne nasıl başladı? BIST 100 yükseldi mi? Yatırımcılar bu rakamlara göz atın!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksinin yeni güne nasıl başladığı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki Borsa bugün yükseldi mi? İşte ayrıntılar...

Sandık görevli ücretleri ödendi mi? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde 190 bin 736 sandıkta binlerce lişi görev almıştı. Peki Sandık görevli ücretleri ödendi mi? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

Borsa güne düşüşle başladı! Borsa İstanbul'da en çok hangi hisse kazandırdı?

Borsa İstanbul'a yatırım yapan vatandaşlar borsanın güne nasıl, kaç puanla başladığını sorguluyor. Peki borsada düşüş devam edecek mi? Borsa neden düştü? İşte detaylar...

Arefe günü resmi tatil mi? Özel sektör arefe günü yarım gün mü? Arefe günü bayram mesaisi sayılır mı?

Arefe gününe dair sorulan soruların, Kurban Bayramı yaklaşılırken sıklaştı. Arefe günü resmi tatil mi değil mi? İşte detaylar!

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

EYT Bağ- Kur primi 7200 güne düşecek mi? Bağ-Kur prim gün sayısı düştü mü?

EYT Bağ-Kur prim gün sayısındaki son durum pek çok vatandaşın gündeminde yer alıyor. Bağ-Kur’dan emekli olan kişilerin 9 bin gün prim ödeyerek emekli olabileceği açıklanmıştı. Peki EYT Bağ- Kur primde son durum ne?

Borsa İstanbul’da yeni rekor geldi mi? Güne yükselişle başladı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,50 artış ile 3.860,71 puandan başladı. İşte detaylar…

Euro için tarih verildi! O güne dikkat! Euro ne olacak? Son dakika gelişmeleri...

Euro kuru yeni haftaya değer akybederek başladı. Milyonlarca kişieuro kurunu yakından takip etmeye devam ediyor. Herkes euro için o güne odaklandı. Euro ne olacak? Euro düşecek mi, yükselecek mi? Euro kurunda son dakika haberi 28 Haziran 2022...

Gümüşün yükseleceği kritik tarih açıklandı! Gümüş şimdi ilmek ilmek işleniyor, o güne hazır olun...

Gümüş, şu günlerde altın ile birlikte yükselmeye devam ediyor. Gümüşe yatırım yapanlar gümüş ne zaman yükselecek? Gümüş yükselecek mi yoksa düşecek mi? diye merak ediyor. Oysa ki gümüş şu günlerde resmen ilmek ilmek işleniyor. Kritik güne az kaldı....

Murat Güneştekin özgeçmiş Haberi

Murat Güneştekin özgeçmiş

Murat Güneştekin kimdir?

Murat Güneştekin 1971 Yılı'nda Kurtalan'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Batman'da tamamladı. Harran Üniversitesi MYO İnşaat Bölümü'nün ardından Azerbaycan Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi'ni başarıyla bitirerek İnşaa  Mühendisi  ünvanı aldı.

Siyasete, 2002 yılında Ak Parti'ye üye olarak başlamıştır. 2004 Yılı'ndan itibaren Ak Parti il teşkilatında; halkla ilişkilerden sorumlu il başkan yardımcısı, ardından da siyasi ve hukuki işlerinden sorumlu il başkan yardımcısı olarak görev yapmıştır. 

Şubat 2011 Yılı'ndan beri Ak Parti Batman İl Başkanlığı görevini yaptı. 

Murat Güneştekin'in, AKP'nin 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Batman Belediye Başkan adayı olarak açıklanması bekleniyor.

Evli olup; Ruba Başak ve Muhammed Ali adında iki çocuk...