27 / 07 / 2024

Murat hamzaoğlu

Murat hamzaoğlu

Bizim Kocaeli gazetesi köşe yazarı Murat Hamzaoğlu bugün ki köşe yazısında Boşuna Ağaoğlu olmaya çalışmayın başlığına yer veriyor. İşte Murat Hamzaoğlu'nun bugün gazetede yer verdiği köşe yazısı;

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Koçoğlu, Ferhat Polat ve Murat Çomoğlu ortaklığında kuruldu.

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kanoğlu tarafından kuruldu.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Ekonomistlerden endişe verici tahminler: Dolarkuru 25 TL'ye ulaşabilir, kıyamet kopacak!

Ekonomist Remzi Özdemir'in dolar kurunun 25 TL olabileceği yönündeki açıklamasının ardından, Murat Muratoğlu ekonomide kıyametin kopacağını söyleyerek dövizi ve evi olanlara uyarıda bulundu. Detaylar haberimizde...

Ünlü ekonomist herkesi ikaz etti! Bu habere bakmadan yatırım yapmayın

Popüler ekonomist Remzi Özdemir'in dolar kurunun 25 TL'ye yükselebileceğine dair açıklamasının akabinden, Murat Muratoğlu dövizi ve evi olanlara seslenerek ekonomide kıyametin kopacağını ifade etti.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Murat Kasaroğlu Kimdir? Murat Kasaroğlu ne iş yapıyor?

Murat Kasaroğlu kimdir? Murat Kasaroğlu’nun mesleği nedir? Murat Kasaroğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgi İnanoğlu, Murat Aktaş ve Murat İnanoğlu ortaklığında kuruldu.

Depremzedelere son dakika uyarısı! Tazminat davası açabilirsiniz! Hemen haklarınıza bakın!

Avukat Cem Murat Sofuoğlu, enkazların kaldırılmaya başlandığına dikkat çekti ve "Mahkemeye başvurup yıkılmış binalardan örnekler aldırın. Çünkü o kusurlu binalar yıktırılacak ve numuneler, deliller ortadan kaybolacak" açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Dolar kuru Kapalıçarşı’da 19 lirayı geçti mi? Çok konuşulacak iddia!

Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında yabancı yatırımcının Türkiye’ye neden gelmediğini masaya yatırdı.

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaoğlu tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist TOGG'un kaç TL'den satılacağını açıkladı!

Ekonomist Murat Muratoğlu, TOGG'un fiyatı için 1 milyon TL bandında bir rakam beklediğini söyledi.

Murat hamzaoğlu Haberi

Murat hamzaoğlu

Ülkemizde inşaat firması dendiğinde ilk akla gelen Ağaoğlu inşaat, Ali Ağaoğlu. Gayrimenkul sektörünü yalamış, yutmuş, işi çok iyi biliyor. Yaptığı inşaatlar, planladığı satış stratejileri ama en önemlisi kendisinin de oynadığı reklam filmleriyle gündemde kalmasını bilen bin. 

Bizde de Ağaoğlu gibi olmak isteyenler son günlerde ortaya çıkmaya başladı. Gayrimenkul sektöründe her şeyleri bilen, kendini tanıtmaya çalışan, konuyla ilgili bir şeyler yapmaya çalışanlardan bahsediyorum! Tamam, örneğiniz Ali Ağaoğlu ama bir de yaptığınız inşaatlara bir bakın. Dış mimarisinden tutun, evlerin içine kadar bir bakın, ne kadar benzetebiliyorsunuz ? 

Gerçi kendi adıma şunu net ifade edebilirim ki. gerçekten bu kentte bir Ağaoğlu olmalı veya yaratılmalı! Ama her yönüyle...! Gördüğüm kadarıyla bir şeyler yapılmaya çalışılıyor ama noksan. 

Güzel bir proje yapıyor, reklamı yok! Proje çok kötü reklamı...