28 / 04 / 2024

Murat İleri

Murat İleri

4Gen Grup İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi, Tahir Aktüre, Sedat Okutan, Murat İleri, Serdar Kaya ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 3 Aralık'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Reyhan Sokak'ta kuruldu.

Murat Ongun'dan Fatih Vatan Caddesi'ndeki araziye ilişkin açıklama!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, İçişleri Bakanlığınca el konulan, eski İBB yönetimince satın alınan Fatih Vatan Caddesi'ndeki tartışmalı araziye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum: 2019'da önemli süreçler başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: "2019 yılında kentsel dönüşüm çalışmalarımız, sosyal konut projelerimiz, Sıfır Atık Projemiz, iklim değişikliği çalışmalarımız, millet bahçelerimiz, akıllı şehirler başta olmak üzere son derece kıymetli süreçleri başlattık." dedi.

Süleyman Soylu ve Murat Kurum Kartal'daki enkaz alanında inceleme yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kartal Cevizli Mahallesi Bankalar Caddesi Sema Sokak'ta çöken 7 katlı binanın enkazında ikinci kez inceleme gerçekleştirdi. 

Murat Kurum: İşleri şirket mantığında yürütmek istiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Yeni hükümet sisteminde hızlı hareket etmek, hızlı karar almak, bir şirket mantığında inşallah işleri yürütmek istiyoruz. Buna ilişkin tüm Türkiye'de birçok projemiz var" dedi...

Murat Hazinedar'ın rüşvet iddiaları dudak uçuklattı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile Meclis Üyesi Hüseyin Avni Sipahi'nin İçişleri Bakanlığı raporundaki rüşvet iddiaları dudak uçuklattı. 

Murat Hazinedar görevden alındı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındı.

Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aslan tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi Bulvarı'nda kuruldu.

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi açıldı!

İleri teknoloji ürünü cihazlarla donatılan, modern mimarisiyle hastalara 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veren Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi, sağlık turizmi hareketinde Türkiye'nin Balkanlar'daki öncüsü olmayı hedefliyor.

Murat Müminoğlu kimdir?

İş hayatına sanayi işleri ile uğraşarak devam eden Yüksek Mimar Murat Müminoğlu vefat etti. Peki, Murat Müminoğlu kimdir? Murat Müminoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Murat Müminoğlu..

Murat Aydın'a 16/9 gökdelenlerinin yıkımı için soruşturma mı açılacak?

16/9 gökdelenlerinin yıkılması konusunda ağır davranan Zeytinburnu Belediye Başkanı hakkında soruşturma açılabilmesi için yargı kararını verdi. Danıştay 1. Dairesi, Murat Aydın’ın soruşturulmasına izin vermeyen İçişleri Bakanlığı kararını kaldırdı.

4Gen Grup İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

4Gen Grup İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi, Tahir Aktüre, Sedat Okutan, Murat İleri, Serdar Kaya ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 3 Aralık'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Reyhan Sokak'ta kuruldu.

Murat Kurum: İstinye projesi çevreye zarar vermeyecek!

Emlak Konut'un 2003'ten bugüne kadar Gelir Paylaşım Modeli'yle 40 milyar liralık ihale yaptığını söyleyen Murat Kurum, ayrıca İstanbul Finans Merkezi için de tüm güçleri ile çalıştıklarını belitti.

Arev Gayrimenkul Dekorasyon Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Taahhüt İşleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arev Gayrimenkul Dekorasyon Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Taahhüt İşleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Polatel, Cansu Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu

Murat İleri Haberi

Murat İleri

4Gen Grup İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi, Tahir Aktüre, Sedat Okutan, Murat İleri, Serdar Kaya ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 3 Aralık'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Reyhan Sokak'ta kuruldu. 


4Gen Grup İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...