29 / 04 / 2024

murat karaçay maslak no 1

murat karaçay maslak no 1

Maslak No/1, kiralama yolu ile nefes alabilen ofis plaza yaşamına geçmek isteyen firmalara cazip imkanlar ve trafiksiz bir iş hayatı sunuyor. Maslak NO 1 Ofis Plaza'da 2 ay kira alınmıyor...

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Kredi ile ev almak isteyenlere kritik uyarı: Kredi maliyetini düşüren avantajlı yöntemleri seçin!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi ile konut sahibi olmak isteyenleri, kredi maliyetlerini düşüren avantajlı fırsatları seçmeleri konusunda uyardı.

Konut kredilerinde limit yükseldi! Ev alacaklar hemen bakın! Sigorta masraflarından tasarruf edebilirsiniz!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi kullanılabilecek üst limitin artmasıyla, hayat sigortalı kredi teklifi seçeneğiyle başvurmayı tercih eden tüketicilerin sigorta masraflarının da arttığını söyledi.

Mbg Dış Ticaret Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mbg Dış Ticaret Ve İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Turan, Ayşe Gözde Turan Pulatkan ve Osman Budak Turan ortaklığında kuruldu.

Ayçiçek yağı buğday ve şekerden sonra bir yasak daha! Pirinç de kara listeye girdi

Market raflarında eksildikçe fiyatları artan ve stoklarda tükenme tehlikesiyle karşı karşıya kalan gıda ürünlerine bir bir yasaklama kararı geliyor. Ayçiçek yağı, buğday ve şekerden sonra pirinç de kara listeye alındı. İşte detaylar...

Vinci Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vinci Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Denizcan Günhan ve Murat Kara ortaklığında kuruldu.

Murat Kurum: Elazığ'da 6 ay içinde 2 bin 500 konut teslim edildi! 

Önceki gün Elazığ'da deprem konutları için anahtar teslim törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da 6 ay içerisinde 2 bin 500 konutun teslim edildiğin söyledi. 

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresi cazibe merkezi oluyor!

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresinde gerçekleştirilecek düzenleme ile oluşturulacak yürüyüş yolları, piknik ve sandal turu alanları, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Osmaniye'deki beton santralinin çevresel etkileri mecliste!

Osmaniye ili Merkez Karaçay Mahallesi'nde bulunan beton santralinin çevresel etkileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Megapol Danışmanlık Gayrimenkul Ekspertiz Limited Şirketi kuruldu!

Megapol Danışmanlık Gayrimenkul Ekspertiz Limited Şirketi bugün Ataköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kara tarafından kuruldu.

Nazilli'de 6.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Nazilli 1. İcra Dairesi, Nazilli İlçesi Karaçay Mahallesi'nde bulunan arsayı TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 29 Kasım 2019 günü gerçekleşecek.

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

Aydın Nazilli'de 5.6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Aydın İli Nazilli İlçesi Karaçay Mahallesi'nde yer alan natamam otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 692 bin 522 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

murat karaçay maslak no 1 Haberi

murat karaçay maslak no 1

Maslak No/1 Ofis Plaza Yönetim Genel Müdürü Murat Karaçay, projeye Maslak No/1 adı verilmesinin sebebinin projenin bulunduğu yerin Maslak’taki ilk posta adresi olmasından kaynaklandığını belirtiyor. Aynı zamanda da Eski Büyükdere cad. No: 1 posta adresi adı altında olduklarını da ekliyor.

Murat Karaçay, Projenin öne çıkan özelliklerinden en önemlisinin, Sarıyer-Beşiktaş, Zincirlikuyu ve Kemerburgaz bölgelerine çıkışın ilk olarak Maslak No/1 projesinden yapıldığını vurguluyor.

Kiralama yöntemi ile firmalarla minimum 5 yıllık anlaşma ile 2013 yılı sonunda buluşacak olan Maslak No/1 projesinin her bir ofis katı 1042 m2’lik toplam 20 kattan oluşmaktadır. Projenin Metre kare fiyatının şuan 35$ olduğunu ve aidatların ise m2 başına 10 TL olacağını ön gördüklerini dile...