04 / 05 / 2024

Murat Özgümüş rönesans

Murat Özgümüş rönesans

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım artık borsada: Halka arza 2,6 kat talep geldi!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, bugün gerçekleştirilen törenden sonra Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Şirketin halka arzına 2,6 kat talep geldi. İşte ayrıntılar...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor

SPK, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın ilk halka arzını onayladığını açıkladı. Buan göre, 1 Türk Lirası nominal değerli paylar 135 Türk Lirası sabit fiyat üzerinden satışa sunulacağı kaydedildi.

269 kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhitten çıldırtan açıklama: Çökmedi yan yattı!

'Cennetten köşe' vaadiyle satılan ve yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi verdiği ifadede ''Rönesans Rezidans yan yattı, herhangi bir çökme olmadı" dedi

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Murat Özgümüş hangi alanlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi görevi icra ediyor?

Murat Özgümüş ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi eğitim kurumlarında okudu? Hangi görevlerde bulundu? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Murat Özgümüş ile ilgili merak edilen her şey...

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi tutuklandı!

Hatay depreminde yıkılan Rönesans Rezidans müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Rönesans’tan İzmirli depremzede çocuklar için Duygu Paylaşım Evi!

Rönesans Holding grup şirketi, Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında yaraların bir nebze olsun sarılması amacıyla Türk Psikologlar Derneği (TPD) ile bir iş birliği başlattı. 

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

Murat Özgümüş rönesans Haberi

Murat Özgümüş rönesans

Murat Özgümüş kimdir?

Murat Özgümüş, 1966 yılı Ankara doğumlu. Murat Özgümüş bugün, Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi.


T.E.D. Ankara Koleji’nde ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, İTÜ Mimarlık Fakültesi'nden 1990 yılında mezun olan Murat Özgümüş Askerlik hizmetini MSB İnşaat Emlak'ta tamamladı.


Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi Murat Özgümüş, iş hayatına 1992 yılında başlayan Murat Özgümüş, 1992-1994 yıllarında Gümüşlü İnşaat Ltd. Şirketi'nde mimar; 1994-2002 yıllarında MRT Mimarlık ve İnşaat Ltd. Şirketi'nde şirket ortağı ve 2002-2005 yılları arasında MRT Yapı ve Proje Yönetim Ltd. Şirketi'nde şirket ortağı olarak görev yapmıştır. 


2005 yılında Rönesans Grubu'na katılan Murat Özgümüş halihazırda Rönesans Holding'te İcra Kurulu üyesidir.


1993 yılında St. Petersburg'da kurulan Rönesans İnşaat, Rusya Federasyonu, Türkiye ve Ukrayna'nın önde gelen inşaat ve emlak firmalarından birisidir. 


14 yıllık geçmişinde firmanın...