03 / 05 / 2024

Murat Özyeğin fiba holding yatırımları

Murat Özyeğin fiba holding yatırımları

Fiba Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Özyeğin, “Var olan yatırımlarımızı durdurmuş değiliz, hepsi devam ediyor ama temkinliyiz. Frene basmadık. Yeni sektörlere veya fırsatlara bakmıyoruz ama var olan yatırım planlarımıza devam ediyoruz” dedi.

Küresel iklim kriziyle mücadelede inşaat sektörüne önemli görevler düşüyor!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, küresel iklim krizine karşı alınması gereken önlemler için inşaat sektörüne önemli görevler düştüğünü söyledi. İşte Murat Özdemir'in o açıklamaları...

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Baran tarafından kuruldu.

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin Kimdir?

Murat Özyeğin kimdir? Murat Özyeğin’in mesleği nedir? Murat Özyeğin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karakaya tarafından kuruldu.

BES’te neler oluyor? 14 milyon kişi BES’e katıldı şimdi satılığa çıkarıldı

Devletin zorunlu kıldığı Bireysel Emeklilik Sistemi 14 milyon katılımcıya ulaşırken Hollandalı NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. kapsamındaki bireysel emeklilik portföyünü satmaya hazırlanıyor. İddiaya göre şirketler BES’i Özyeğin ailesinin yönettiği Fiba Emeklilik Hayat A.Ş.'ye satmak için görüşüyor.

Murat Gezer kimdir?

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın eski nişanlısı, sosyetik güzel Nazlı Çarmıklı'nın eşi Murat Gezer kimdir? Murat Gezer ne iş yapıyor? İşte Murat Gezer'in biyofrafisi...

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

Ucuz ev için ’yerli’ çözüm!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, inşaat malzemelerinin yüzde 100 yerli olması için adım atacaklarını açıkladı. Kurum, "Ülkemizde A’dan Z’ye her malzeme üretilecek” dedi. Yerli üretim konut fiyatlarını da etkileyecek...

İndemir İnşaat'ın acı günü! Murat Keleş vefat etti!

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, İndemir İnşaat firmasının sahibi Murat Keleş vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Murat Keleş’in cenazesi Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Osman Kuru Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

E-ticaret şirketlerinin gözü AVM yatırımında!

FİBA Grubu, AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde iş dünyasının ve alışveriş merkezlerinin geleceğini paylaştı. FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, “AVM’lerin kültürel ve sosyal anlamda önemi artarak devam edecek” diye konuştu.

Murat Özyeğin fiba holding yatırımları Haberi

Murat Özyeğin fiba holding yatırımları

Fiba Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Özyeğin, “Var olan yatırımlarımızı durdurmuş değiliz, hepsi devam ediyor ama temkinliyiz. Frene basmadık. Yeni sektörlere veya fırsatlara bakmıyoruz ama var olan yatırım planlarımıza devam ediyoruz” dedi.


Fiba Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Özyeğin 39 yaşında. 12 ülkede 82 şirketi olan Fiba Holding’in geleceği. Babası Hüsnü Özyeğin’in müthiş bir başarı öyküsü ile inşa ettiği holdingde daha çok finans dışı işlerden sorumlu. Enerji, limancılık, perakende, finans, turizm gibi alanlarda faaliyet gösteren Fiba Holding hem Türkiye’de hem de yurtdışında büyümeye devam ediyor. TÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi olan Özyeğin, Endeavor’un da başkanı.


BANKANIN VEZNESİNDE ÇALIŞTI


Koç Lisesi, ardından da Carnegie Mellon Üniversitesi Endüstri Yönetimi ve Ekonomi Bölümü’nü bitiren Özyeğin, Harvard Üniversitesi’nde de MBA yaptı. Lisede okurken bankada veznede çalışan, ilk...