05 / 05 / 2024

murat savcı yalıtım

murat savcı yalıtım

İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, bir konuttaki konfor seviyesini ve o evin değerini belirleyen en önemli unsurun doğru bir yalıtımdan geçtiğini söyledi.

Enerjide verimliliğin anahtarı yalıtım ve ölçüm cihazları!

Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Murat Kalsın yaptığı açıklamada "Sadece kış döneminde yalıtımı yapılan ve ısı ölçüm cihazı kullanılan evlerde, 5 yılda daire başına 2500 liranın üzerinde tasarruf sağlanabilir" diye konuştu.

Erpol Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erpol Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Erdoğan tarafından kuruldu. 

Azur Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azur Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Canik, Okan Murat Erenoğlu ve Osman Özgür Çoksayğan ortaklığıyla kuruldu.

Bıtufa Yapı Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bıtufa Yapı Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 245 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özcan ve İsmail Murat Özcan ortaklığında kuruldu.

İzotermo Termal Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzotermo Termal Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Beydağı ve Muhammet Semih Kaya imzasıyla kuruldu.

Murat Özcan: Yalıtımda güven çok önemli!

Canpa Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, bugüne kadar güvence sertifikası verdikleri firmaların sayısının 45'e ulaştığını belirterek "Garanti vermek mesele değil, mesele su yalıtımı uygulanan yapının bir daha hiç akmamasını sağlamak. Çünkü yalıtım bir kez yapılır "diye konuştu.

Yalıtımsan Modern Yapı ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıtımsan Modern Yapı ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Serdil Burak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Pendik, Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

Murat Özcan: Yazlıklarda da su yalıtımı yapılmalı!

Tatil sezonu yaklaşırken, uzmanlar tatil beldelerinde yıl boyu kapalı kalan yazlıkların sahiplerini, kanserojen etkilerin önüne geçme, bina ömrünü uzatma ve depreme dayanma açısından hayati önemdeki "su yalıtımı" konusunda uyarıyor.

Depremde yıkılan binaların yüzde 64'ünün su yalıtımı yok!

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, su yalıtımsız binaları “dikey mezar” olarak nitelendirdi ve “Marmara depreminde yıkılan binaların yüzde 64’ü su yalıtımı olsaydı yıkılmayacaktı” dedi.

İnşaatla birlikte yalıtım da büyür!

Yalıtım sektörünün öncü kuruluşu Canpa'nın Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “Genel ekonomi ve inşaat sektörüne yönelik önlemler yanında yalıtım sektörüne özel düzenlemeler heyecan verici” dedi.

Murat Özcan: Yangın yalıtımı binalarda riski azaltır!

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, yangın çıkma olasılığının her zaman var olduğunu belirterek, yangında doğru yalıtımın hayat kurtardığına dikkat çekti.

‘Bulvarlara ses yalıtımı şart’

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren CANPA'nın Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, Ankara'da trafiğe bağlı gürültü kirliliğinin had safhada olduğuna işaret ederek, ses yalıtımı uygulamalarının gerektiğini vurguladı

Ankara'da bulvarlara ses yalıtımı yapılmalı!

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “Ankara’da trafiğe bağlı gürültü kirliliği had safhada. Vakit yitirmeden ses yalıtımı uygulamasına gidilmeli” dedi.

murat savcı yalıtım Haberi

murat savcı yalıtım

Dünya Konut Günü'nde konuşma yapan İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, bir konuttaki konfor seviyesini ve o evin değerini belirleyen en önemli unsurun doğru bir yalıtımdan geçtiğini söyledi.

Ev satın alırken ve kiralarken çoğu kişinin; oda sayısı, evin merkezi konuma yakınlılığı gibi görünür kriterleri göz önünde bulundurduğunu söyleyen Savcı yalıtımın önemsenmediğini belirtti. 

İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, konuyla ilgili “Oysa bir evdeki konforu ve o evin değerini belirleyen en önemli unsur evin iyi bir yalıtıma sahip olup olmadığıdır. Doğru malzemelerle ve iyi bir uygulama ile yapılan ısı, ses yalıtımı ve yangın güvenliğinin sağlanması uzun süreli konfor, yaşam ortamında kalite ve enerji tasarrufu sağlar. 1 Ocak’ta yürürlüğe girmiş olan Enerji Kimlik Belgesi zorunluluğu binaların ısı yalıtımı açısından değerinin belirlenmesini daha da görünür kıldı. EKB’nin binaların...