10 / 05 / 2024

Murat Sungur Bursa kimdir

Murat Sungur Bursa kimdir

Türkiye Sürdürülebilirlik Akademisi Başkanı Murat Sungur Bursa, Türkiye'de enerji tüketiminde yüzde 10 oranında tasarruf edilmesi halinde yılda 2.5 milyar dolar tasarruf sağlanabileceğini ifade etti

Bursa Mevlana Mahallesi'nde yıkım başladı!

Bursa'nın Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Yıkıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı. 

Bursa'da göçme tehlikesi olan konutlar tahliye edilecek mi?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bursa'da meydana gelen heyelan ve sel felaketinin ardından binaların tahliyesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa'da 100 yıla damga vuracak proje hayata geçiyor!

Bursa'da içerisinde tarihi hanların ortaya çıkarılması için planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dönüşüm projesinin gelecek 100 yıla damga vuracağını dile getirdi.

Bursa'da kamulaştırma çalışmaları başladı!

Bursa'da 212 tarihi eseri gün yüzüne çıkaracaklarını ve şehre 12 bin metrekarelik meydan kazandıracaklarını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bunun herkesin gidip göreceği, esnafı, vatandaşı mutlu eden bir proje olacağını belirtti.

Bursa’da tarihi dönüşüm başladı!

Bursa’da şehrin tarihi silüetini bozan yapıların yıkılacağı kentsel dönüşüm projesi için start verildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla kentte eş zamanlı yıkımlar da başladı

Murat Kurum: İstanbul ve Bursa'da hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul ve Bursa’daki selden sonra iki şehirdeki hasar tespit çalışmalarını büyük oranda tamamladıklarını belirtti...

Sungur Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sungur Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sungur tarafından kuruldu.

Bursa'da cami inşaatından düşen işçi öldü!

Bursa Merkez Osmangazi'de inşaatı devam eden caminin çatısından düşen Murat Yıldız (22) vefat etti. Yıldız'ın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi...

TOKİ'den Bursa'ya 500 yeni konut!

Bazı temaslarda bulunmak üzere Bursa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Soğanlı mevkisinde TOKİ eliyle 500 rezerv konut yapacağız" dedi.

Bursa'da kentsel dönüşüm Yerden Yüksek sergisi ile anlatıldı!

Aktivist ressam Seydi Murat Koç, Bursa'da Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültürevi'nde kentleşmenin olumsuz etkilerini yapıcı bir yaklaşımla anlattığı 'Yerden Yüksek' adlı sergisiyle kentlerin kaybolan değerlerine dikkat çekti.

Murat Kurum'dan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ne övgü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Osmangazi Belediyesi’nin inşa ettiği Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni ziyaret etti.

Murat Kurum'dan Bursa Millet Bahçesi'ne tam not!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, eski stadyum meydanında hayata geçirilecek olan ‘Millet Bahçesi projesi’ hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u bilgilendirdi.

Bursa'ya İznik Çinisi Müzesi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan 1. Murat Hamamı Kültür Merkezi’nin ‘İznik Çinisi Müzesi’ olacağının müjdesini verdi.

Murat Sungur Bursa kimdir Haberi

Murat Sungur Bursa kimdir


Türkiye Sürdürülebilirlik Akademisi Başkanı Murat Sungur Bursa, Türkiye'de enerji tüketiminde yüzde 10 oranında tasarruf edilmesi halinde yılda 2.5 milyar dolar tasarruf sağlanabileceğini ifade etti


Türkiye Sürdürülebilirlik Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sungur Bursa, Türkiye'de enerji tüketiminde yüzde 20'ye kadar tasarrufun mümkün olduğunu belirterek, "Yüzde 20 tasarrufun biraz iddialı olduğunu varsayalım, diyelim ki yüzde 10 oranında tasarruf edilebilir. Bu, büyük olasılıkla ulaşılabilir bir oran. Yani 250 milyar kilovat/saatten 25 milyar kilovat/saat tasarruf edebiliriz. Bunun piyasa değeri, 2.5 milyar dolar. Bu tasarrufun 2.5 milyar dolarlık değeri var" dedi.


TÜSİAD, kurucusu olduğu Karadeniz ve Hazar İş Dünyası Birliği (BCB) ve Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ile birlikte "Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Yeşil İş" konulu bir konferans düzenledi. Konferanstaki "Yeşil İş: Küresel ve Bölgesel Uygulamalar...