28 / 04 / 2024

murat ülker yalı restoran

murat ülker yalı restoran

Murat Ülker’in Yeniköy’de sahip olduğu yalıyı bir restorana dönüştürecek olması. Aylardır süren çalışmalar sonucu Murat Ülker’in açacağı bu iddialı restoran için konsepte karar verdiği ve gerekli yasal izinlerin alındığı öğrenildi.

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu! 

Forbes 500 Türkiye’de 2024 yılının en zengin isimlerini açıkladı. Listenin zirvesine 5.2 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker yerleşti...

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin en zengin ismi değişti! Murat Ülker yıllardır süren birinciliğini o isme kaptırdı!

Dünyaca ünlü iş dünyası dergisi Forbes’ın yayımladığı Milyarderler Listesi'nde bu yıl Türkiye'den de 26 isim yer alırken, en zengin isim ise Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu oldu.

Türkiye'nin en zengin 10 ismi belli oldu! İşte milyarderler listesindeki en zengin 10 Türk...

Forbes Dergisi tarafından açıklanana göre, Türkiye'deki dolar milyarderi sayısının 27'den 24'e düştüğü belirlendi. En zengin Türk listesinin zirvesinde ise Murat Ülker bulunuyor.

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri kimler?

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri listesi açıklandı. Dünyada Jeff Bezos 177 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada oldu Türkiye'de ise Murat Ülker 6,3 milyar dolarla zirve yer aldı. Türkiye'de dolar milyarderi sayısı son bir yılda 4 artışla 27'ye çıktı.

Murat Aslan Derin Mermerci'nin yanına taşındı!

Sosyetinin ünlü çiftlerinden Derin Mermerci ve Murat Aslan birlikte yaşama kararı aldı. Murat Aslan Derin Mermerci'nin Vaniköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'na taşındı. 

Konutun değerini yalıtım artırıyor!

İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, bir konuttaki konfor seviyesini ve o evin değerini belirleyen en önemli unsurun doğru bir yalıtımdan geçtiğini söyledi.

Murat Savcı: Doğru yalıtım karbon salınımlarını azaltır!

Sürdürülebilirlik konusunun giderek önem kazandığından bahseden İzocam Genel Müdürü Murat Savcı, doğru yalıtımla karbon salınımlarını azaltıp enerji giderlerini düşürerek doğayı korumanın mümkün olduğundan bahsetti.

FORBES En Zengin 100 Türk 2020 listesi açıklandı!

FORBES Türkiye, 2020 yılı “En Zengin 100 Türk” listesini açıkladı. Listenin ilk sırasında 4.9 milyar dolarlık serveti ile Murat Ülker yer aldı. Geçtiğimiz yılki listede ilk sırada bulunan Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak ise ikinci sırada yer aldı...

Murat Ülker: Şirket ve arazi satıyorum borçlarımızı ödüyorum!

Murat Ülker yeni yılla beraber Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yeğeni Ali Ülker’e devretti. Murat Ülker, “Ali Bey ile konuştuk. O bankalarla ben muhatap olacağım. Borçlarımızı ödüyorum. Şirket ve arazi satıyorum. Yabancılar da gelip alıyor" dedi...

Enerjide verimliliğin anahtarı yalıtım ve ölçüm cihazları!

Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Murat Kalsın yaptığı açıklamada "Sadece kış döneminde yalıtımı yapılan ve ısı ölçüm cihazı kullanılan evlerde, 5 yılda daire başına 2500 liranın üzerinde tasarruf sağlanabilir" diye konuştu.

murat ülker yalı restoran Haberi

murat ülker yalı restoran


Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in restorancılığa ilgisi artarak devam ediyor. Kendisini ‘Mecburu gurme’ olarak tanımlayan Murat Ülker, Karaköy’de açtığı ‘Bizim Mutfak Lokantası’nın ikinci şubesini, kendi grubuna ait olan Akasya AVM’de açmıştı. Asıl sürpriz ise, Murat Ülker’in Yeniköy’de sahip olduğu yalıyı bir restorana dönüştürecek olması. Aylardır süren çalışmalar sonucu Murat Ülker’in açacağı bu iddialı restoran için konsepte karar verdiği ve gerekli yasal izinlerin alındığı öğrenildi. 


BOĞAZ’A FARKLI TAT


İstanbul Boğazı’nda iyi kalitede ve şık yemek sunmayı hedefleyen restoranın ismine henüz karar verilmedi. Restoranın tasarımı için Ülker, yine daha önce çalıştığı Mimar Sinan Kuran’a gitti. Sinan Kuran, Karaköy’deki Bizim Mutfak Lokantası’nın konseptini yarattıktan sonra, Akasya AVM’deki ikinci şubesine de imza atmıştı. Yeniköy’deki restoran için de Murat Ülker’in seçtiği kadro değişmedi. Hatta...