03 / 05 / 2024

Murat Uysal Cumalıkızık yatırım

Murat Uysal Cumalıkızık yatırım

İş adamı Murat Uysal, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan 700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta harabe bir konağı alıp restore ettirdi.

Adam Metal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Adam Metal Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Anli, Akin Kılıç, Cesim Çağlar Yıldız ve İrfan Ekinci ortaklığında kuruldu.

Regnum Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Regnum Yapı Denetim Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özgür Kılınç tarafından kuruldu.

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Acer, Etem Uygar Koçkan, Eyyüp Şelli, Cüneyt Şelli ve Murat Karabıyık ortaklığında kuruldu.

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

Kira ödemekte zorluk çekiyorsanız bu habere dikkat! Aylık 5 bin 250 TL kira yardımı yapılacak

Kirasını ödemekte zorlanan vatandaşlar için tek şartla aylık 5.250 TL kira yardımı yapılacak. Kira yardımı haberiyle binlerce kişi sevince boğuldu! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, aylık 5 bin 250 TL kira katkısının verileceğini ilan etti.

Bakan Kurum, Fikirtepe’de kentsel dönüşüm müjdelerini sıraladı! 12 bin konut inşa ediliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı’nda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Murat Kurum: Yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı bina sayısı 118 bin!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki şehirlerde 927 bin binanın incelemesini tamamladıklarını, 118 bin binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğunun tespitini yaptıklarını dile getirdi.

Ev alacaklara yeni müjde! İklime duyarlı, enerji verimli konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yaptığımız her konutu, enerji verimli, iklime duyarlı ve yüzde yüz sıfır atık hassasiyetiyle inşa edeceğiz” diye konuştu.

Ünlü ekonomist yazdı! “Dezenflasyonist süreç başlayacak”

Ekonomist ve Akademisyen Atılım Murat bugünkü köşesinde, “Amerikan ekonomisi için bu yılki bütçe açığı rakamı, bütçe fazlası olarak bile değerlendirilebilir. Toplam talep düşecek. Dezenflasyonist süreç başlayacak.” dedi.

Ünlü ekonomist Murat Kubilay doların benzersiz bir atak yapacağı tarihi açıkladı! Uçurumdan yuvarlanılacak

Dolar 20 TL'lere yaklaştı. Ünlü ekonomist Murat Kubilay ise kötü senaryoyu açıkladı. Dolar ne zaman atak yapacak? İşte detaylar...

Locale Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Locale Gayrimenkul Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Murat Emrehan Gökçen ve Zarif Mertcan Alsaç ortaklığında kuruldu.

Amaç Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Amaç Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Can Akpınar ortaklığında kuruldu.

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ak tarafından kuruldu.

Murat Uysal Cumalıkızık yatırım Haberi

Murat Uysal Cumalıkızık yatırım

İstanbul'da gıda sektöründe 42 yılını geçiren tarihe meraklı iş adamı Murat Uysal, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Listesi'ne alınan 700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta satın aldığı tarihi konağı restore ettirdi. Uysal, Osmanlı konağında, hem yaşıyor hem de turizm hizmeti veriyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul'daki şirketini kardeşlerine devrettikten sonra hayalindeki emekliliği yaşamak için 5 yıl önce, Cumalıkızık'ta yıkılmak üzere olan harabe bir Osmanlı konağını satın alan Murat Uysal, mimar kardeşinin yardımıyla yaklaşık 4 yılda konağı aslına uygun yeniledi.

Ciddi maliyet harcayarak yenilediği, tarihe uygun eşyalarla donattığı konağın üst katında kendisi yaşayan Uysal, zemin katı ve bahçesinde ise müşterilerine hizmet veriyor.

Uysal, yaptığı açıklamada, İstanbul'da 42 yıl gıda sektöründe çalıştıktan sonra emekli olduğunu söyleyip, "Cumalıkızık 700...