22 / 07 / 2024

muratlı küçük antreman sahası nereye yapılıyor

muratlı küçük antreman sahası nereye yapılıyor

Muratlı Atatürk Stadyumu'nun suni çim yapılmasıyla birlikte sahada idman yapmak ücretli olunca, durumdan şikayetçi olan amatör spor kulüpleri için küçük antrenman sahası yapılması kararı alındı...

Tekirdağ Muratlı OSB'de 22.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muratlı İcra Dairesi, Tekirdağ ili Muratlı İlçesi'nde bulunan Muratlı OSB'deki arsayı 22 milyon 174 bin 669 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Malatya'daki Futbol Köyü projesi için ilk kazma vuruldu!

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü'nün "Futbol Köyü" projesi için ilk kazma vuruldu. Projenin ilk aşaması olan antreman sahalarının yapımına başlandı. 

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Muratlı ilçesinde gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili bir toplantısı gerçekleştirdi.

TCDD'den Tekirdağ Muratlı'da satılık arsa!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Tekirdağ ili, Muratlı İlçesi, Balabanlı Mahallesi'ndeki tarla nitelikli taşınmaz satışa çıkıyor. Gayrimenkulün ihalesi 26 Eylül 2018 günü gerçekleşecek.

Tekirdağ Muratlı'daki eski Hükümet Konağı'nın belediyeye tahsisi mecliste!

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ İli Muratlı ilçesinde bulunan eski Hükumet Konağı binasının Muratlı Belediyesi'ne hizmet binası olarak tahsis edilmesi talebine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Tekirdağ Kızılpınar'a yeni okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene ve Muratlı’dan sonra 21 derslikli 5. okulun temeli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Çerkezköy’ün Kızılpınar Mahallesinde atıldı.

Domaniç'te köylüler imece ile halı saha inşa ediyor!

Domaniç ilçesinde, daha önce "imece" usulüyle okul, cami, su kanalları inşa eden Muratlı köylüleri, aynı yöntemle şimdi de halı saha yapıyor.

Namık Kemal Üniversitesi Muratlı MYO binası teslim edildi!

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Muratlı Meslek Yüksekokulu binasının inşaatının yapım işini üstlenen Aktaş İnşaat firması bina inşaatını, Muratlı Yüksek Öğretim Gönüllüleri Derneği’ne devretti...

500 seyircili Sivas Kangal antreman spor salonu yeniden ihaleye çıkıyor!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü; Sivas-kangal 500 Seyircili Antrenman Spor Salonunun İkmal İnşaatında Çevre Düzenleme İşi yapım işini 9 Ekim tarihinde açık ihaleye çıkarıyor.

Muratlı'da icradan 261 bin 81,60 TL'ye satılık tarla!

Muratlı 1. İcra Dairesi, Tekirdağ Muratlı Yavaşça Köyü'nde yer alan tarlayı 22 Ağustos 2014 tarihinde açık artırma suretiyle satışa çıkarıyor. Tarlanın değeri 261 bin 81,60 TL olarak belirlendi.

Tekirdağ'daki Namık Kemal Üniversitesi'nin inşaatı sona erdi!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Muratlı Meslek Yüksekokulu'nun yeni binasının yapımında sona gelindi. Binanın kaba inşaat yapım ihalesini alan Aktaş İnşaat, yakın zamanda binayı teslim edeceğini açıkladı.

Muratlı'ya küçük antreman sahası yapılıyor!

Muratlı Atatürk Stadyumu'nun suni çim yapılmasıyla birlikte sahada idman yapmak ücretli olunca, durumdan şikayetçi olan amatör spor kulüpleri için küçük antrenman sahası yapılması kararı alındı...

Muratlı Küçük Sanayi Sitesi yazlık düğün salonu açılıyor!

Muratlı Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hamit Şişman, yaz sezonu için bir çok düğün rezervasyonu aldıklarını belirterek, "İnşaatımız sona erdi. Çevre düzenlemesi ve ince işçiliklerini yaptırıyoruz." dedi...

muratlı küçük antreman sahası nereye yapılıyor Haberi

muratlı küçük antreman sahası nereye yapılıyor


Tekirdağ'ın Muratlı ilçesine yeni antrenman ve ısınma sahası yapımına başlandı.


Muratlı Atatürk Stadyumu'nun suni çim yapılmasıyla birlikte sahada idman yapmak ücretli olunca, durumdan şikayetçi olan amatör spor kulüpleri için küçük antrenman sahası yapılması kararı alındı. Muratlı Atatürk Stadyumu'nda idmanların 30-40 TL civarı ücretlendirilirken, hazırlık maçları için ise 150 TL fiyat biçildiği öğrenildi.


Yeni yapımına başlanan antrenman sahasının ise 35 metre eninde, 62 metre boyunda yapılması planlanıyor. Sahada kale direklerinin 7,32 metre boyunda, 2,30 metre yüksekliğinde dikileceği kaydedildi.



Akit...