06 / 05 / 2024

muratpaşa büfe

muratpaşa büfe

Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Odası Başkanı Aslıhan Dere, Antalya'da yer alan Muratpaşa' ya yeni proje ile toplam 9 metrekare genişliğinde büfeler kurulacağı bilgisini verdi

Büyükşehir'in büfesini Muratpaşa sahiplendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Muratpaşa Belediyesi arasında yaşanan büfe olayında Büyükşehir'e ait bir büfenin Muratpaşa'ya verildiği ortaya çıktı. Büfe, bulunduğu parkı işgal etti belediye ise seyirci kaldı.

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir'den Muratpaşa'da 16.1 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili Muratpaşa ilçesi, Çaybaşı Mahallesi, 12672 ada 6 parselde yer alan iş yerini 16 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Antalya Muratpaşa'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Muratpaşa ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31150 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Merter Metro İstasyonu’ndaki kaçak büfe kaldırıldı!

İBB tarafından Merter Metro İstasyonu’nun yanına kaçak olarak kurulduğu iddia edilen büfe İBB ekipleri tarafından kaldırıldı. Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada büfenin İyi Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık’a ait olduğunu iddia etti.

Muratpaşa Belediyesi, imar planı reddini mahkemeye taşıyor!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Antalyalıların yaşam kalitesini artıracak çalışmalarla kente kazandıracak ve vatandaşların mülkiyet haklarını kullanımının önününü açarken kamuyu da büyük bir kamulaştırma yükümlülüğünden kurtaracak çalışmasının reddedilmesini mahkemeye taşınıyor.

Muratpaşa'da AVM tartışması!

Antalya Muratpaşa Belediyesi şehir merkezinde 20 bin metrekarelik iki kuleli ticaret merkezinin yapılmasının önünü açtı. Plan değişikliği Büyükşehir meclisinde görüşülüp karara bağlanacak

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları meclis gündeminde!

Antalya Muratpaşa Belediye Meclisi, 481 futbol sahası büyüklüğünde bulunan Kırcami bölgesinin imar plan revizyonunu görüşmek için tek gündemle olağanüstü toplandı.

Antalya’nın kalbi Muratpaşa!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, mavi bayraklı plajıyla Türkiye’nin gözdesi oldu. Başkan Uysal, “Muratpaşa ilçesi akvaryum gibi sahiliyle bunu hak ediyor. Umuyorum ki gelecek kuşaklara aynen bugün olduğu gibi pırıl pırıl sahiller bırakırız. Yeni 5 yıllık dönem için halkımızın oyuna talibim” dedi.

Muratpaşa'da tehlikeli yapılar yıkılıyor!

Muratpaşa Belediyesi, Haşim İşcan Mahallesi’nde yıkılma-çökme tehlikesi sebebiyle insan yaşamı ve güvenliği için tehdit oluşturan 3 yapıyı, Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun kararı doğrultusunda yıktı. 

Antalya Muratpaşa'da 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa İlçesi Muratpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de yapılacak..

muratpaşa büfe Haberi

muratpaşa büfe

Muratpaşa Belediyesinin büfelerin yerini imar planlarında yapılan değişiklikle yıkmasıyla ilgili konuşan Adlıhan Dere, "Muratpaşa ilçemize bağlı 40'a yakın büfe var. Sözleşmesi bitenler ise Muratpaşa Belediyesi'nin yıkmak istemesinden sonra, esnaf arkadaşlarımız idari mahkemeye başvurdu. İdari mahkeme yürütmeyi durdurma kadarı verdi. Bu karardan sonra Muratpaşa Belediyesi'nin kaymakamlığa yazısından sonra savunma istendi. Biz yürütmeyi durdurmayı kaldırdık. Bölge İdare Mahkemesine itirazımızı yaptık. 


Bölge İdare Mahkemesi de Murutpaşa Belediyesi'nin kiracılık durumunun söz konusu olmadığını ve kaymakamlık aracılığı ile büfelerimizin tahliye edildi. Yeni proje ile toplam 9 metrekare genişliğinde büfeler kurulacak" dedi. Muratpaşa'daki 40'a yakın büfe boşaltıldığına değinen Adlıhan Dere, "Belediyemiz hızlı bir çalışma yaparak, kiraların tekrar tespiti ile ilgili kurumlara yazıları yazdı. Bu yazılar değerlendirildikten sonra belediye encümeni tekrar karar alıp ihaleye çıkaracak büfeleri. Büfeci...