18 / 05 / 2024

muratpaşa evleri nasıl olacak

muratpaşa evleri nasıl olacak

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilçede yeni yapılacak binaların estetik bir görünüme sahip olacağını söyledi. Uysal, binaların beyaz renge boyanacağını, gün ısı ve klima ünitelerinin görünmeyen bir noktada bulunacağını kaydetti.

Antalya Muratpaşa'da evler zeminin göçmesiyle yana ve öne doğru yatmaya başladı! 

Antalya Muratpaşa'da 60'lı yıllarda kapatılan arıkların üzerine yapılan evler, yana ve öne doğru yatmaya başladı. Vatandaşlar, yıkılmak üzere olan evlerdeki vatandaşlar korkuyla yaşıyor...

Kat malikleri kuruluna çağrı nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bir kat malikini binamızın güçlendirmesi için yapılacak resmi toplantıya çağırmak için nasıl tebligat yapmalıyım? Adresi biliyorum ancak Mernis adresi mi değil mi bilmiyorum. O adrese tebligat yapsam geçerli olur mu? ' sorusunu yanıtladı.

İTÜ Doğa Kolejini nasıl alacak?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Vakfı'nın, bir süredir maddi krizde olduğu bilinen Doğa Koleji'ni almak için görüşmelere başladığı belirtiliyor. Bunun için telaffuz edilen paranın miktarı ise 800 milyon lira. Peki bir üniversite vakfının kasasında bu kadar büyük bir tutar nasıl bulunur?

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Mesa Mesken imzasıyla hayata geçirilecek Antalya Muratpaşa projesinde yer teslimi yapıldı...

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi 2018'de tamam!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 17 milyon 849 bin TL’ye mal olacak ‘Çok Amaçlı Gösteri Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Uysal, projenin gelecek yıl bahar aylarında tamamlanacağını söyledi.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Temmuz ayında temeli atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi-Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Antalya Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi ihaleye çıkıyor!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin, Mimarlar Odası Antalya Şube’siyle ulusal ölçekte gerçekleştirdiği fikir yarışmasıyla projesi belirlenen gösteri merkezi ihalesine hazırlanıyor.

Muratpaşa 100. Yıl Spor Kompleksi Alanı imar planına itiraz!

Muratpaşa Belediyesi, '100. Yıl Spor Kompleksi Alanı' olarak tarif edilen parselde TOKİ tarafından hazırlanan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca 20 Temmuz tarihinde onanan 25 bin ve 5 bin ölçekli Nazım İmar Plan değişiklikleri ve Uygulama İmar Plan değişikliğine itiraz etti.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Evleri başvuruları nasıl yapılacak?

Toplam 425 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ Van Merkez Şerefiye projesinde daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Van Merkez Şerefiye Evleri başvuruları nasıl yapılacak?

Muratpaşa Belediyesi işgalli arsalarını satıyor!

Muratpaşa Belediyesi yılın ilk meclis toplantısını pazartesi günü yapacak. Mecliste Ermenek Mahallesi Yamansaz'ta mülkiyeti belediye ait gecekondu işgalli parsellerin satışı da görüşülecek.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire ve rezidansların fiyat bilgileri haberimizde yer alıyor. Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor...

TOKİ Edirne Süloğlu başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Edirne Süloğlu Evleri fiyatları 80 bin 624 TL'den başlıyor. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. Peki TOKİ Edirne Süloğlu başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Davutpaşa Beyaz Park Evleri satılık!

Davutpaşa Beyaz Park Evleri satılık dairelerin fiyatları 410 bin liradan başlayarak değişiyor. Beyaz İnşaat imzasını taşıyan Beyaz Park Evleri projesi Eylül 2017 yılında tamamlanıyor...

muratpaşa evleri nasıl olacak Haberi

muratpaşa evleri nasıl olacak

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya İşadamları Derneği'nin (ANTİAD) Akra Barut Otel'de düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı. Başkan Uysal, toplantıda geride bıraktığı 6 aylık süredeki hizmetlerini gelecekteki hedeflerini iş adamlarıyla paylaştı. 

Seçim döneminde zor söz verdiğini ve verilen sözün tutulması gerektiğinin altım çizen Uysal, "Kırcami Planı ile ilgili söz vermiştik. İlk ayda 600 kişi ile planı bitirdik. Taslak olarak bitirdik. Meclisten geçmediği için taslak halinde. İlk ayda halkımıza binlik planın yapılacağı sözünü tuttuk. Doğalgazcılar ile masaya oturduk. 2017 yılında ilçede tüm mahallelerde doğalgazm tamamlanmasını istiyoruz. Doğalgaz, elektrik şirketi ve belediye olarak uyum toplantıları yapıyoruz. Meltemde şantiye çalışması yapıyoruz. Kaldırımları yapıyoruz. Sanat sokağı yapıyoruz. Mahalle mahalle onlar çıktıkça biz çalışma yapacağız. Sürekli bir uyum içindeyiz. 

Aynı mahallenin sürekli kazılmasını istemiyoruz. İlk ay...