27 / 04 / 2024

muratpaşa gösteri merkezi

muratpaşa gösteri merkezi

Muratpaşa Belediyesi'nin Mimarlar Odası Antalya Şubesi'yle birlikte düzenlendiği 'Mimari Fikir Proje Yarışması'yla projesini belirlediği Çok Amaçlı Gösteri Merkezi Atölye ve Sahnesi'nin yapımı için 27 Ocak Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Muratpaşa opera ve gösteri merkezi için imzalar atıldı!

Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi, Opera ve Tiyatro İşliği Ulusal Fikir Proje Yarışmasında birinci olan projenin uygulanması için imzalar atıldı.

Antalya Muratpaşa Gösteri Merkezi için 97 başvuru geldi!

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin 7 bin metrekarelik alanda inşa edeceği ‘opera, tiyatro ve gösteri merkezi’ için ulusal çapta düzenlediği yarışmaya 97 proje başvuruda bulundu.

Muratpaşa Gösteri Merkezi yarışmasına 97 başvuru yapıldı!

Muratpaşa Belediyesi ve Antalya Mimarlar Odası'nın "opera, tiyatro ve gösteri merkezi" için ulusal çapta düzenlendiği yarışmada başvurular alındı. 97 proje değerlendirilmek üzere Mimarlar Odası'na teslim edildi.

Halk GYO Antalya Muratpaşa'dan 200 milyon TL'ye arsa aldı!

Halk GYO, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Ermenek Mahallesi Kütüklü Göl Mevkii 27943 ada 17-57-58 parsellerde yer alan gayrimenkulleri satın aldı. 

Antalya Muratpaşa'da 15.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Antalya 3. Satış Memurluğu, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi, 6170 ada 1 parselde yer alan arsa 15 milyon 711 bin TL'ye icradan satıyor...

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Muratpaşa Belediyesi bağışlanan arsaları sattı mı?

İçişleri Bakanlığı, Antalya Muratpaşa Belediyesi için 164 sayfalık rapor hazırladı. Rapora göre; Belediyenin bağışlanan arsaları sattığı iddia ediliyor. 

Antalya Muratpaşa'da 66.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

PTT Genel Müdürlüğü, mülkiyeti Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi'ne ait, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi, 28022 ada 1 parselde yer alan gayrimenkulü 66 milyon 125 bin TL'ye satıyor. 

Aspendos Arena Gösteri Merkezi mühürlendi!

Antalya'da, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun gösterilerinin sahnelendiği Aspendos Arena Gösteri Merkezi, belediye tarafından mühürlendi.

İstanbul'da 2021'de 3 raylı sistem hattı açılacak!

İBB Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Bütçe ve Denetim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2021 yılı bütçesi, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri Merkezi'nde yapılan İBB Meclisi oturumunda gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ulaşım yatırımlarında 2021'de 3 raylı sistem hattının açılacağını belirtti.

Antalya Dijital Gösterim Merkezi'nde Kanal İstanbul tanıtılacak!

Turizm şehri Antalya'ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Dumlupınar Bulvarı üzerinde gerçekleşen Dijital Gösterim Merkezi açılışa hazırlandı.

Antalya Muratpaşa'da evler zeminin göçmesiyle yana ve öne doğru yatmaya başladı! 

Antalya Muratpaşa'da 60'lı yıllarda kapatılan arıkların üzerine yapılan evler, yana ve öne doğru yatmaya başladı. Vatandaşlar, yıkılmak üzere olan evlerdeki vatandaşlar korkuyla yaşıyor...

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi yeniden inşa edilecek!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, dün çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale gelen Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yeniden yapılarak hizmete sunulacağını bildirdi...

Antalya Muratpaşa'da 10.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Antalya İl, Muratpaşa İlçe, Güzeloba Mahallesi 6963 ada, 5 parselde yer alan arsayı 10 milyon 341 bin 400 TL'ye satıyor...

Buse Varol güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor!

Ünlü sanatçı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, ticarete atılmaya hazırlanıyor. Varol, Anadolu Yakası'nda bir güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor.

Muratpaşa'da AVM tartışması!

Antalya Muratpaşa Belediyesi şehir merkezinde 20 bin metrekarelik iki kuleli ticaret merkezinin yapılmasının önünü açtı. Plan değişikliği Büyükşehir meclisinde görüşülüp karara bağlanacak

muratpaşa gösteri merkezi Haberi

muratpaşa gösteri merkezi


Muratpaşa Belediyesi'nin Mimarlar Odası Antalya Şubesi'yle birlikte düzenlendiği 'Mimari Fikir Proje Yarışması'yla projesini belirlediği Çok Amaçlı Gösteri Merkezi Atölye ve Sahnesi'nin yapımı için 27 Ocak Cuma günü ihaleye çıkıyor. Saat 10.00'da Muratpaşa Belediyesi'nde gerçekleştirilecek ihale, açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından çok amaçlı gösteri merkezi 360 gün içinde tamamlanacak. 

KÜLTÜR VE SANATIN MERKEZİ MURATPAŞA

Muratpaşa'ya tiyatro ve operanın ortak kullanabileceği çok amaçlı bir gösteri merkezi yapılması fikri Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın kentin, turizm ve tarımın yanı sıra kültür ve sanat merkezi olmasını hedefiyle birlikte ortaya çıktı. Kültür sanat etkinliklerinin kent kimliğine ve kent halkının kimlikli bireyler olarak gelişmesine önemli katkılar koyacağını dile getiren Başkan Uysal, çeşitli kültürel ve sanatsal etkinliklere yönelik amatör ve profesyonel hazırlık çalışmalarının yapılabildiği, sınırlı altyapı...