16 / 05 / 2024

Muratpaşa Güllükte binalar boyanıyor mu

Muratpaşa Güllükte binalar boyanıyor mu

Muratpaşa Belediyesi, Güllük Caddesi ve Yener Ulusoy Bulvarı’na cephe toplam 114 binayı, Bina Cephelerini Sağlıklaştırma-Boyama Projesi kapsamında Akdeniz renklerine boyamaya başlıyor.

Mehmet Güllüoğlu'ndan 'deprem bilinci' çağrısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 21. yıl dönümü nedeniyle uyarılarda bulundu.

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları meclis gündeminde!

Antalya Muratpaşa Belediye Meclisi, 481 futbol sahası büyüklüğünde bulunan Kırcami bölgesinin imar plan revizyonunu görüşmek için tek gündemle olağanüstü toplandı.

İzmit Güllü Konak açıldı!

i İzmit Tarihi Çarşı’dan sonra bölgeye önemli bir hareketlilik kazandıracak olan Güllü Konak, hizmete açıldı.

Şahinbey Güllüce Cami açıldı!

Gaziantep Şahinbey'in yeni mahalleri arasında yer alan Güllüce'de hayata geçirilen Güllüce Cami hizmete açıldı.

Antalya’nın kalbi Muratpaşa!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, mavi bayraklı plajıyla Türkiye’nin gözdesi oldu. Başkan Uysal, “Muratpaşa ilçesi akvaryum gibi sahiliyle bunu hak ediyor. Umuyorum ki gelecek kuşaklara aynen bugün olduğu gibi pırıl pırıl sahiller bırakırız. Yeni 5 yıllık dönem için halkımızın oyuna talibim” dedi.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi 2018'de tamam!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 17 milyon 849 bin TL’ye mal olacak ‘Çok Amaçlı Gösteri Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Uysal, projenin gelecek yıl bahar aylarında tamamlanacağını söyledi.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Temmuz ayında temeli atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi-Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Muratpaşa Gösteri Merkezi'nin ihalesi 27 Ocak'ta!

Muratpaşa Belediyesi'nin Mimarlar Odası Antalya Şubesi'yle birlikte düzenlendiği 'Mimari Fikir Proje Yarışması'yla projesini belirlediği Çok Amaçlı Gösteri Merkezi Atölye ve Sahnesi'nin yapımı için 27 Ocak Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Kırcami imar planı itirazları Muratpaşa Meclisi'nde görüşülecek!

Kırcami bölgesi uygulanan imar planına yapılan itirazlar Muratpaşa Belediyesinin Çarşamba günü yapacağı Kasım ayı olağan meclis toplantısında değerlendirilecek.

Antalya Muratpaşa'da 4 asansörden 1'i güvensiz!

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi tarafından 2016 yılında Muratpaşa'da denetlenen 2 bin 830 asansörün yüzde 25'inin 'güvensiz' olduğu belirlendi.

Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazasına LEED Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’de 19 spor mağazası bulunan Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazası; Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen Gümüş LEED sertifikasını, ‘LEED FOR NEW CONSTRUCTION/yeni yapı kategorisinde almaya hak kazandı.

Antalya Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi ihaleye çıkıyor!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin, Mimarlar Odası Antalya Şube’siyle ulusal ölçekte gerçekleştirdiği fikir yarışmasıyla projesi belirlenen gösteri merkezi ihalesine hazırlanıyor.

Muratpaşa Güllük'te 114 binanın cephesi sağlamlaştırılıyor!

Muratpaşa Belediyesi, Güllük Caddesi ve Yener Ulusoy Bulvarı’na cephe toplam 114 binayı, Bina Cephelerini Sağlıklaştırma-Boyama Projesi kapsamında Akdeniz renklerine boyamaya başlıyor.

Muratpaşa Güllükte binalar boyanıyor mu Haberi

Muratpaşa Güllükte binalar boyanıyor mu

Mevlana Caddesi’ne cephe binalarda, Muratpaşa Belediyesi’nce uygulanan ve büyük beğeni toplayan Bina Cephelerini Sağlıklaştırma-Boyama Projesi; Güllük Caddesi ve Yener Ulusoy Bulvarı’nda da uygulanacak. Güllük Caddesi ve Yener Ulusoy Bulvarı’na cephe toplam 114 binanın boyama çalışmaları, 18 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00’te başlıyor. Çalışma; Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın katılımı ile Güllük Caddesi ve Yener Ulusoy Bulvarı kesişiminde yer alan Balcı Apartmanı’nın cephesinin boyanması ile başlayacak.


Bina Cephelerini Sağlıklaştırma-Boyama Projesi; Kızılsaray Mahallesi’nin Yener Ulusoy Bulvarı’na, Deniz, Kışla ve Altındağ Mahalleleri’nin Güllük Caddesi’ne cephe 114 binanın 157 bin metrekarelik yüzeyine uygulanacak. Tüm maliyeti Muratpaşa Belediyesi’nce karşılanacak olan proje; Güllük Caddesi’nin Aydın Kanza ve Yavuz Özcan Parkları arasında kalan 59, Yener Ulusoy Bulvarı’nın ise Güllük-Şarampol Kavşakları arasında kalan 55 binada uygulanacak. Uygulamada; beyaz...