02 / 05 / 2024

muratpaşada satılık gayrimenkuller

muratpaşada satılık gayrimenkuller

Antalya İli Muratpaşa İlçesi'nde yer alan 2318 metrekare yüzölçümüne sahip olan hastane Antalya 6. İcra Dairesi tarafından 17 Ekim 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihaleye çıkıyor.

Tatilin yeni gözdesi karavanlar oldu! Satılık karavan ilanları bu yıl yüzde 68 arttı!

Karavan tatili çeşitli rotalarla farklı yerleri keşfetme imkânı sağlarken, doğada özgür bir şekilde dilediğince tatil yapmak isteyenin de karavanlara olan ilgileri artıyor. Satılık karavan ilanları da yüzde 68 arttı...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

DKY Ada Esentepe satılık daire!

Toplam 792 adet daireden meydana gelen DKY Ada projesi 792 adet daireden meydana geliyor. DKY Ada Esentepe satılık daire fiyatları 414 bin liradan başlıyor.

DKY Ada Esentepe satılık!

DKY Ada Esentepe satılık ev fiyatları peşinde 350 bin TL'den başlıyor. Toplamda 740 adet dairenin yer aldığı proje 19 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

DKY Ada Rezidans Esentepe satılık!

DKY Ada Rezidans Esentepe satılık dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor. Ak-el Sitesi yerine kentsel dönüşüm kapsamında yükselen DKY Ada projesinde 740 konut olacak...

Esentepe DKY Ada satılık!

Esentepe DKY Ada satılık dairelerin fiyatları peşin alımlarda 350 bin liradan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen DKY Ada projesi 2018 yılının sonunda teslim ediliyor...

Kartal DKY Ada Evleri satılık!

Kartal DKY Ada Evleri satılık konut fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. 36 ay firma bünyesinde vade yapılan proje 19 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Kartal DKY Ada satılık ev fiyatları!

Kartal DKY Ada satılık ev fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Teslimlerin 2018 yılının sonunda gerçekleşeceği proje sahile 2 kilometre, E-5'e 1,5 kilometre mesafede bulunuyor.

Kartal DKY Ada satılık!

Kartal DKY Ada satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. 740 adet konuttan meydana gelen projede lansmana özel yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor.

Malatya Akçadağ TOKİ 2. Etap satılık!

Malatya Akçadağ TOKİ 2. Etap satılık daire fiyatları 61 bin 583 TL'den başlıyor. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 73 adet konut açık satışa sunuluyor.

muratpaşada satılık gayrimenkuller Haberi

muratpaşada satılık gayrimenkuller

Antalya İli Muratpaşa İlçesi'nde yer alan 2319 metrekare yüzölçümüne sahip olan hastane Antalya 6. İcra Dairesi tarafından 4 milyon 79 TL bedelle satılıyor. Hastanenin satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu olan hastane binası betonarme karkas yapı tarzında inşa edilmiş olup bodrum kat zemin kat ve 5 normal kat ve çatı katından ibarettir. Hastane giriş zemini ve merpen sahanlığı ve basamakları çatı katına kadar mermer kaplıdır.


Özel hastane ve arsası Antalya İli Merkez Muratpaşa İlçesi Kızıltoprak Mahallesinde 912. Sokak No: 8 adresinde bulunmaktadır.


İhale İlanı


T.C Antalya İcra Dairesi Taşınmazın Açık Arttırma İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri: Antalya İli Merkez Muratpaşa İlçesi Kızıltoprak Mahallesinde 912. Sokak 2318 metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde, 8  katlı kangir özel hastane ve asa niteliğinde taşınmaz  yer almaktadır.


Kıymeti: 4.079.800 TL

1. Satış Günü: 17/10/2014...