10 / 05 / 2024

Mürsel Alban kimdir

Mürsel Alban kimdir

Bodrum Kissebükü'ndeki bir otel yatırımına ve şahsına yönelik iddialar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven ne iş yapmaktadır?

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven'in eğitim durumu nedir? Müfit Ataseven kariyeri nedir? Müfit Ataseven'in kim olduğu ve Müfit Ataseven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve tüm detaylar...

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de Mustafa Arslan ve Mürsel Katar ortaklığında kuruldu. 

Alyakut Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyakut Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaue bedeli ile Mürsel Alyakut tarafından kuruldu.

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Karataş ve Mürsel Coşkun ortaklığında kuruldu.

Gürsel Usta Kimdir? Gürsel Usta ne iş yapıyor?

Gürsel Usta kimdir Gürsel Usta’nın mesleği nedir? Gürsel Usta eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Ecir Hm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ecir Hm İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Atiyaoğlu ve Mürsel Demir ortaklığında kuruldu.

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Cafer Bozkurt, Azam Aydın ve Mürsel Alkan ortaklığında kuruldu.

Fazza Group İnşaat Ticaret Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Fazza Group İnşaat Ticaret Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Maltepe'de Ceyhun Diremler ve Sedef Mürsel ortaklığında kuruldu.

Mürsel Alban kimdir Haberi

Mürsel Alban kimdir

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Bodrum Kissebükü'ndeki bir otel yatırımına ve şahsına yönelik iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy tarafından cevaplandırılmasını istedi.

Alban, '' Kültür ve Turizm Bakam olarak şahsınıza ait olduğu ifade edilen, Bodrum ilçemizde bulunan Kissebükü’ndeki otel yatırımıyla ilgili yazılı basında haberler çıkmıştır.

Haberde ifade edildiğine göre, yapmakta olduğunuz yatırımla ilgili olarak imar planında değişikliğe gidildiği, 28 Aralık 2018 tarihinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde askıdan indirilen 1/1000 ve 1/5000’lik planlara göre, şirkete 95 dönümlük alanın bitişiğindeki 25 dönüm alanın da tahsis edildiği belirtilmiştir''diye konuştu.

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban'ın soruları:

1-Kültür ve Turizm Bakanı olarak, bakir koyların imara açılmaması için mücadele eden ilk kişinin şahsınız olması gerekirken, isminizin bu talanın öznesi olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
2- Kültür...