15 / 05 / 2024

Mürsel Baş

Mürsel Baş

Emir Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mürsel Baş Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 23 Aralık'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

Mürsel Alban Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için başvuruda bulundu!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, "Yazlık Saray" olarak isimlendirilen Marmaris Okluk Koyu’ndaki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için; hiç bir bilgi alınmadığını öne sürerek Cumhurbaşkanlığı'na başvuruda bulundu.

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Evleri başvuruları 25 Nisan'da başlıyor!

Toplamda 80 adet konutun satışa çıkarıldığı projede dairelerin tipleri 3+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Evleri başvuruları 25 Nisan 'da başlıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları başvuru!

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları başvuru işlemleri bugünden itibaren başladı. Toplamda 377 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 106 bin 943 TL'den başlıyor.

Zigana Tüneli'nin yapımına başlanıldı!

AK Parti'nin dev projelerinden biri olan ve bazı kesimler tarafından 'hayal' olarak görünen yeni Zigana Tüneli'nin yapımına başlanıldı. Böylece ülkemizdeki bir hayal proje daha gerçek oluyor.

Reyhanlı TOKİ Konutları'na müracaatlar başladı!

TOKİ müracaatları İbrahim Yekehaş Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, geçtiğimiz günlerde Toplu konut idaresi tarafından Reyhanlı'ya Toplu Konut yapılacağının sözünü vermişti. Söz verdiği gibi konutlarda müracaatlar başladı.

Eskişehir Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı yeni binasına taşındı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Nikâh Salonu, Haller Gençlik Merkezi'ne taşındıktan sonra bina, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığının idare binasına dönüştürüldü. 8 mahalleyi kapsayan Riskli Alan Projesi maketi burada Eskişehirlilere gösterilecek.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğe daha temiz ve daha yaşanılabilir bir şehir bırakmak için projelendirdiği Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başlandı.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Kartal Güneş Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Kartal Belediyesi ilçenin fiziksel, sosyal ve çevresel gelişimini sağlamak, Kartal’ı Anadolu Yakası’nın Merkezi haline getirmek amacıyla “deprem ve yerinde dönüşüm” deki başarılı çalışmalarına Başkan Altınok Öz’ün öncülüğünde devam ediyor.

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Çömlekçi kentsel dönüşümde 42 binanın yıkımına başlandı!

Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm projesi kapsamında Esentepe Mahallesi’nde 42 binanın yıkımına başlandı. Yıkımın tamamlanmasıyla birlikte birinci etap kentsel dönüşüm alanında yıkılan bina sayısı 126’ya ulaşacak.

Emir Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emir Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mürsel Baş Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 23 Aralık'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

Balıkesir İlkay Gündoğan Stadı'nın yapımına başlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Balıkesir'in Dursunbey ilçesine yapılacak olan stadın yapımına başlandı. İsmi İlkay Gündoğan olacak stadın 500 kişilik olacağı belirtildi.

Mürsel Baş Haberi

Mürsel Baş

Emir Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mürsel Baş Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 23 Aralık'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu. 


Emir Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU MADDE : 3 - Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır  1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethne inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapar.Taşeronluk yapar yaptırır. 2- Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve bina,müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa...