03 / 05 / 2024

Mürsel Kahraman İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Mürsel Kahraman İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Mürsel Kahraman İnşaat Sarraf Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 29 Ocak 2013 tarihinde, 5 milyon 600 bin TL sermaye ile, Gıyasi Kahraman, Hanife Kahraman ve Mürsel Kahraman ortaklığıyla kuruldu...

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Ünüvar tarafından kuruldu.

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Köksal tarafından kuruldu.

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de Fevzi Umman, Hamit Umman ve Zeynep Umman ortaklığında kuruldu.

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Cihanlı ve Gizem Cihanlı ortaklığında kuruldu.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  500  bin TL sermaye bedeli  ile Berkay Atik tarafından kuruldu.

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Büyükçekmece’de   100 binTL sermaye bedeli  ile Ayşenaz Özlü tarafından  kuruldu.

Navruz Geri Dönüşüm Metal Nakliye İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Navruz Geri Dönüşüm Metal Nakliye İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Navruz tarafından kuruldu.

Saruhan Kentsel Dönüşüm Planlama Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saruhan Kentsel Dönüşüm Planlama Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Saruhan tarafından kuruldu.

Arden Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Üçtepe tarafından kuruldu.

Dönüşüm Lojistik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Lojistik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Cenan Şimşek, Selim Gültekin ve Ümit Hakkı Özkan tarafından kuruldu.

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Dikici tarafından kuruldu.

Mürsel Kahraman İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Mürsel Kahraman İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

5 milyon 600 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü resmi iktisadi devlet teşekkülleri katma ve özel bütçeli daireler inşaat taahhüt işleri ve 26.1.2009 tarihli tescile ait anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Ordu Caddesi NO:124/C adresinde faaliyete geçirildi. 29 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Gıyasi Kahraman, Hanife Kahraman ve Mürsel Kahraman ortaklığıyla...