29 / 04 / 2024

Mürsel Yıldızkaya toki açıklaması

Mürsel Yıldızkaya toki açıklaması

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Mehmet Akif Mahallesi TOKİ Sakinleriyle bir araya geldi. Mehmet Akif Mahallesi TOKİ Site yöneticileri ve vatandaşlar Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'ya teşekkürlerini dile getirdi.

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar? Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yıldızeli TOKİ fiyat listesi!

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar ve Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Sivaslıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Bursa Yıldırım 644 konut ihalesi bugün!

Türkiye'nin dört bir yanındaki dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Yıldırım projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

TOKİ Bursa Yıldırım 236 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Bursa Yıldırım'a 236 yeni konut!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım kura sonuçları 2020!

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım kura sonuçları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Yıldırım kura sonuçları listesi ve TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım kura sonuçları 2020...

TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi 2020 ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi tarihi ne zaman? TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut projeleri kapsamında Bursa'da da 3 bin 200 yeni konut hayata geçirilecek.

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım 2020 başvuru detayları!

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım 2020 fiyatları ne kadar? İşte yanıtları...

Mürsel Yıldızkaya toki açıklaması Haberi

Mürsel Yıldızkaya toki açıklaması


Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya. Mehmet Akif Mahallesi TOKİ Sakinleriyle bir araya geldi. 

TOKİ Sosyal Tesisleri Nergis Cafe'de gerçekleştirilen Mehmet Akif TOM sakinleri buluşmasında Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya. "TOKİ burada başlı başına bir mahalle. Bu nedenle sizlerle ayrı bir toplantıda bir araya araya geldik. Bundan sonra daha çok bir araya geleceğiz. TOKİ Sakinlerinin sorunlarını beraber aşacağız. Daha önce de bir araya geldik, sorunları tespit ettik, giderme yoluna gittik, bundan soma da gidereceğiz. Kapımız tüm hemşerilerimize günün her saatinde açık, bunu biliyorsunuz. Ben sizden biriyim, sorunlarınız biliyorum. Biz, 'Şehri birlikte yönetelim' sözümüzün arkasındayız. 

Sizlerle birlikte sorunları tespit edip. çözüm üreteceğiz. Düzenli olarak mahallelerimizde sizlerle toplanıp oranın sorunlarına çözüm üretiyoruz. Gücümüzü sizden aldık, sizin bu desteğinize layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi. 


YAPTIĞIMIZDAN DAHA...