29 / 04 / 2024

Mürsel Yıldızkaya

Mürsel Yıldızkaya

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Mehmet Akif Mahallesi TOKİ Sakinleriyle bir araya geldi. Mehmet Akif Mahallesi TOKİ Site yöneticileri ve vatandaşlar Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'ya teşekkürlerini dile getirdi.

Polatlı'da imar komisyonu toplandı!

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Ekim Ayı toplantılarını gerçekleştiren İmar Komisyonuna başkanlık etti. Toplantı, İmar Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı. Komisyon daha sonra diğer konuları müzakere etti.

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Ankara Polatlı yeni kent meydanına kavuşacak!

Ankara Polatlı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP adayı Mürsel Yıldızkaya, yeni dönem için hazırladığı ‘10 Adımda Marka Şehir Polatlı’ projelerini anlattı.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Dönüşüm Projesi Türkiye’ye örnek olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada “Mahalle konseptinde ve yatay mimari görünümündeki Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye’ye örnek bir proje olacak” dedi.

Bursa Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 87 daire!

Mülkiyeti Yıldırım Belediyesi'ne ait, Mevlana Mahallesi'nde yer alan toplam 87 adet konut ihale yöntemiyle satılacak. Konut fiyatları 231 bin TL'den başlıyor...

Kentsel dönüşüm Bursa Yıldırım'a değer katıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, özgün mimariye sahip modern pazar yerleri ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Yıldız Holding UCZ'yi satın aldı!

YILDIZ Holding, bir süredir market perakendeciliğinin en hareketli kuruluşlarından biri. ŞOK'u satın alarak sektöre adım atan Yıldız Holding, Diasa, Onurex gibi markaları da alarak büyümesini sürdürdü. İlerleyen süreçte Ciner Holding'ten UCZ'yi de satın alarak bu alandaki büyümesini iyice perçinledi

Başbakan Yıldırım, İzmir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, KOSBİ Aktüel’e verdiği röportajda 520 sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği kentin ekonomisini güçlendirecek yatırımların devam edeceğini müjdeledi. Yıldırım “İzmir’in ve İzmirlilerin gönlümde çok ayrı bir yeri var” dedi

Yıldırım kentsel dönüşümle değerleniyor!

Bursa Yıldırım'da Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya mahalleleri için hazırlanan kentsel dönüşüm projesiyle Yıldırım’ın değeri, yapılacak kaliteli yaşam merkezleriyle daha da artacak.

İsmail Yıldırım kimdir?

Kocaeli Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kimdir? İsmail Yıldırım, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mürsel Yıldızkaya Haberi

Mürsel Yıldızkaya


Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya. Mehmet Akif Mahallesi TOKİ Sakinleriyle bir araya geldi. 

TOKİ Sosyal Tesisleri Nergis Cafe'de gerçekleştirilen Mehmet Akif TOM sakinleri buluşmasında Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya. "TOKİ burada başlı başına bir mahalle. Bu nedenle sizlerle ayrı bir toplantıda bir araya araya geldik. Bundan sonra daha çok bir araya geleceğiz. TOKİ Sakinlerinin sorunlarını beraber aşacağız. Daha önce de bir araya geldik, sorunları tespit ettik, giderme yoluna gittik, bundan soma da gidereceğiz. Kapımız tüm hemşerilerimize günün her saatinde açık, bunu biliyorsunuz. Ben sizden biriyim, sorunlarınız biliyorum. Biz, 'Şehri birlikte yönetelim' sözümüzün arkasındayız. 

Sizlerle birlikte sorunları tespit edip. çözüm üreteceğiz. Düzenli olarak mahallelerimizde sizlerle toplanıp oranın sorunlarına çözüm üretiyoruz. Gücümüzü sizden aldık, sizin bu desteğinize layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi. 


YAPTIĞIMIZDAN DAHA...