12 / 05 / 2024

Muş 1071 Kümbet Camii inşaatı

Muş 1071 Kümbet Camii inşaatı

Muş Malazgirt'in en eski camilerinden olan ve yıkılarak yerine Selçuklu mimarisine uygun olarak yaptırılan 1071 Kümbet Camii’nin yarım kalan inşaatının tamamlanması için vatandaşlardan yardım beklendiği belirtildi.

Akfen GYO Loft Iasos projesi için düğmeye basıldı! Yapı ruhsatları alındı!

Akfen GYO Muğla Kıyıkışlacık'ta hayata geçirilecek Loft Iasos projesinin ruhsatı alındı. İşte ayrıntılar...

Bu belediye çok sayıda itfaiye eri ve zabıta memuru alacak! Başvuru tarihleri belli oldu!

Muş Bulanık Belediyesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Bulanık Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu.

Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? İşte küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları...

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlık fiyatları da vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Bayramda kurban kesmek isteyen vatandaşlar, “Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? Kurbanlık fiyatları ne kadar?” şeklinde arama motorlarında araştırmaya başladı.

Üniversite öğrenciler dikkat! Okullar açılıyor mu, yüz yüze eğitime geçiliyor mu? YÖK Başkanı Özvar açıkladı!

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 3 Nisan'dan itibaren isteyen öğrencilere, devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini duyurdu.

Kredi notunuz mu düşük, dert etmeyin! PTT ihtiyaç kredisi verecek

Son dönemde ekonomik zorluklarla mücadele eden birçok insan, kredi notu düşük olduğu için bankalardan kredi kullanmakta zorlanıyor. Türkiye’nin en büyük devlet kuruluşlarından biri olan PTT, kefil olmayan kişilere büyük bir kolaylık sağlamak için harekete geçti.

Bu haber vatandaşı çok sevindirecek! Dev marketlerden peş peşe indirim müjdesi geldi!

Aşırı zamlar nedeniyle, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un, kısa süre önce, ulusal zincir marketlerin üst yöneticileri ile bir araya gelerek asgari ücret zammının ardından etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunması sonrası Şok, Migros ve CarrefourSA peş peşe indirim ve fiyat sabitleme kampanyaları ya

Aralık ayı kira artış oranı belli oldu mu? Aralık ayı kira artış oranı ne kadar?

Aralık ayının gelmesiyle birlikte mülk sahipleri ve kiracılar Aralık ayı kira artış oranının açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. Peki, Aralık ayı kira artış oranı belli oldu mu? İşte detaylar...

İstanbul Balık Hal fiyatları belli oldu mu? Balık fiyatları halde ne kadar? 17 Kasım 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 17 Kasım 2022 balık fiyatları açıklandı. Halde bugün hangi balıklar satışa sunuldu, fiyatları ne kadar?. İşte diğer balık çeşitleri 17 Kasım 2022 fiyat listesi..

O ildeki sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirilecek! 

S.S. Muş Bulanık 2 Nolu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı,  sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirecek. Söz konusu ihale 23 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Muğla Köyceğiz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Köyceğiz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Köyceğiz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi

Konut üretimi de satışları da durdu peki fiyatlar düşecek mi?

Konut fiyatları düşecek mi? Yabancıya satış durdurulacak mı? Fiyatların yükselmesinde enflasyon mu düşük faiz politikası mı daha etkili?

SİNPAŞ Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü haber!

Sinpaş Muğla Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü bir haber verildi. İşte merak edilen detaylar!

Muş 1071 Kümbet Camii inşaatı Haberi

Muş 1071 Kümbet Camii inşaatı

Malazgirt Derneği ve Malazgirt Camilerini Yapma ve Yaşatma Derneği’nin organizasyonunda başlatılan çalışmalar neticesinde caminin kaba inşaatı bitti. Camiinin tamamlanması için hayırsever vatandaşlardan yardım yapmalarını beklediklerini söyleyen Malazgirt Camilerini Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Tahsin Altın, “Ramazan ayına girmemizden dolayı inşaat çalışmalarına kısa bir ara vermiştik. Ramazan ayının bitmesiyle birlikte tekrar inşaat çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Camimizin alt katını faaliyete geçirdiğimiz için cemaatimiz şimdilik bir zorluk çekmiyor. Artık cemaatimiz ve bizler bir an önce camimizin bitmesini istiyoruz. Camimizin bitmesi için yardımlarınıza çok ihtiyacımız var. Yapacağınız yardımlarla camimizin tüm eksikliklerini bitirip tamamıyla ibadete açmayı düşüyoruz” dedi.


Malazgirt 1071 Kümbet Camii hakkında bilgi veren camii imamı Nurettin Öznur ise, “Camimiz 1071 metrekare üzerine inşa edildi. Alt katında taziye evi ve Kur’an kursu var....