28 / 04 / 2024

Kredi notunuz mu düşük, dert etmeyin! PTT ihtiyaç kredisi verecek

Kredi notunuz mu düşük, dert etmeyin! PTT ihtiyaç kredisi verecek

Son dönemde ekonomik zorluklarla mücadele eden birçok insan, kredi notu düşük olduğu için bankalardan kredi kullanmakta zorlanıyor. Türkiye’nin en büyük devlet kuruluşlarından biri olan PTT, kefil olmayan kişilere büyük bir kolaylık sağlamak için harekete geçti.



PTT tarafından sunulan bu hizmet kapsamında, gelir belgesi, ipotek veya kefil göstermeden, kredi notu düşük olan kişiler de 50 bin TL nakit ödeme alabilecekler. Bu hizmet, maddi ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken kişilerin hayatını kolaylaştıracak.

Kredi notunuz mu düşük, dert etmeyin! PTT ihtiyaç kredisi verecek

Kredi detayları

PTT, ekonomik sıkıntılarla mücadele eden ve kredi notu düşük olan insanların yardımına koşuyor. PTT, yeni bir kredi kampanyası ile ihtiyaç sahibi kişilere 50.000 TL'ye kadar nakit ödeme yapacak. Bu kampanya, hesabı olan ve olmayan tüketiciler için kolayca erişilebilir hale getirildi ve başvuruların hızlıca işleme alınması sayesinde kredi onaylandığı anda PTT hesabına yatırılır ve nakit desteği hemen kullanıma hazır hale gelir.

Kampanyaya SMS ile başvuranlar kimlik kartlarıyla 50.000 TL'ye kadar düşük faiz oranı ve 3 yıl vadeli kredi alabilirler. Kredi notu düşük olanlar da kapsama dahil edilerek, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatılmaktadır. Fakat geri ödeme süresi, kredi notunun düşük olmasından dolayı iki yıl ile sınırlıdır.

PTT'nin ihtiyaç kredisi kampanyası, acil nakit ihtiyaçlarının karşılanması, faturaların ödenmesi ve diğer ihtiyaçlar için kullanılabilir. Kampanya dahilinde 24.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi de yapılabilmektedir. Nakit ve banka kredisi ödemelerini uygun faiz oranları ile müşterilerin hesaplarına yatırılarak hızlı bir şekilde tamamlayabilirler.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön