08 / 07 / 2024

Muş asfaltlama çalışmaları

Muş asfaltlama çalışmaları

Muş Belediyesi, Organize Sanayi Sitesi yolu asfaltlama çalışmasını tamamladı. Belediye ekiplerinin yaklaşık bir aylık çalışması sonucu, sanayi esnafının sürekli gündeme getirdiği sorunlu yol tamamen asfaltlanarak hizmete açıldı.

1935'te 'İstanbul'da inşaat çalışmaları durdu' iddiası!

1935 yılının sonlarına doğru İstanbul'da inşaat çalışmalarının durduğuna dair haberler gelmeye başlamış.  Peki 1935 yılında İstanbul'da inşaat durdu mu?

Kıdem tazminatı kalkıyor mu? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı

Orta Vadeli Program’da (OVP) kıdem tazminatı ile ilgili önemli bir değişikliğin yapılacağının ilk sinyalleri verilmişti. Yeni bir emeklilik sistemi üzerinde çalışmaların başlanacağına yönelik haberler gelmeye başlarken ''Kıdem tazminatı kalkıyor mu?'' sorusu gündeme taşındı.

İzmirliler kentsel dönüşüm çalışmalarından memnun mu?

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel, bugünkü yazısında kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. İşte o yazı...

Muğla Milas'taki eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları mecliste!

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muş Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya yaptığı açıklamada, Muş Millet Bahçesi çalışmalarına başlandığını müjdeledi.

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Çal Mağarası’nda modernizasyon çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Çalışmalarımız tamamlandığında Çal Mağarası oldukça modern bir yapıya kavuşmuş olacaktır” dedi.

Muş'taki tarihi çarşıda sağlıklaştırma çalışmaları başlıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muş Belediyesi, tarihi çarşıda sağlıklaştırma çalışmalarına başlıyor.

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Seydişehir'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

Çeşmeköy Camii'nde yenileme çalışmaları başladı!

Muğla'da yer alan Çeşmeköy Camii için restorasyon çalışmaları başladı.

Dalaman ve Datça'daki yol çalışmaları tamamlanamıyor!

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Gültekin Akça, Dalaman ve Datça'da yapılan altyapı çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Muş asfaltlama çalışmaları Haberi

Muş asfaltlama çalışmaları

Muş Belediyesi, Organize Sanayi Sitesi yolu asfaltlama çalışmasını tamamladı. Belediye ekiplerinin yaklaşık bir aylık çalışması sonucu, sanayi esnafının sürekli gündeme getirdiği sorunlu yol tamamen asfaltlanarak hizmete açıldı. Yolda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya , geçen ay sanayi esnafıyla bir araya gelerek onlara yollarını yapacaklarının sözünü verdiklerini hatırlattı. Ekiplere yolun yenilenmesi için talimat verdiklerini ve bir aylık çalışmanın sonucunda yenilenen yolu hizmete açtıklarını ifade eden Asya, böylece verdikleri sözü tuttuklarını söyledi. Sanayi esnafından yolla ilgili çok şikayet aldıklarını anımsatan Asya, "Geçtiğimiz kış  bu yol yüzünden çok ciddi sıkıntılar çektik. Gün geçtikçe daha da bozulan yolu belediye olarak yapmak zorunda kaldık. Yolu tamamen yeniden sıcak asfaltla yaparak kullanıma açtık. Umarım esnafımız ve vatandaşımız memnun kalır. Kıt imkanlarla yaptığımız bu hizmetin...