11 / 05 / 2024

muş bilgi evi projeleri

muş bilgi evi projeleri

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Ahşap ev soğuk olur mu? Ahşap ev kurtlanır mı?

Ahşap ev yaptırmayı düşünenler, bu konuda detaylı bir bilgi edinmek istiyorlar. Peki ahşap evler soğuk olur mu? İşte ahşap evlere dair araştırılan detaylar!

Bir tapu üç kişinin üstüne olur mu?

Tapu konusu pek çok kişinin bilgi almak istediği konuların başında gelmektedir. “Hisseli arsaya ev yapılır mı, Bir tapu üç kişinin üstüne olur mu?” soruları çok sık sorulmaktadır. İşte bu sorulara dair detaylar!

Hisseli tapu noter satışı olur mu?

Hisseli tapu, normal tapulara göre farklılıklar göstermektedir. Bu yüzden hisseli tapusu olan kişiler bu konuda bilgi sahibi olmak istiyor. Hisseli tapu satışına dair detayları araştırıyor. Peki Hisseli tapu noter satışı olur mu?

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatında son durum!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş şehir merkezinde devam eden yatırımları denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Neslihan Atagül Muğla'da köy evi kiralayacak!

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, Engin Akyürek’le ‘Sefirin Kızı’ adlı dizide başrolü paylaşacak. Atagül, setin kurulacağı Muğla’da kendine ev kiralayacak.

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Demet Evgar Muğla'dan 250 bin TL'ye ev aldı!

Büyük şehirlerden köylere göç trendi hızla yayılıyor. doğal yaşamayı seven Demet Evgar, Muğla’da eski bir köy evi satın aldı...

Muğla Ortaca Kültür Evi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ortaca Kültür Evi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Muş Havalimanı'na 41.2 milyon TL'lik yeni bina!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, yapımı devam eden yeni terminal binasının inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Gündüzöz, işin keşif bedelinin 41 milyon 221 bin 763 lira olduğunu söyledi. 

Erzurum Şehit Yunus Arda Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımlarından biri olan Şehit Yunus Arda Bilgi Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

muş bilgi evi projeleri Haberi

muş bilgi evi projeleri

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Vatandaşların bilgiye ulaşmalarını kolaylaştıracak ve güzel vakit geçirebilmelerini sağlayacak tesisler kurmaya devam eden Muş Belediyesi bu kapsamda yeni mahallede bir bilgi evi inşa ediyor.

Muş Belediyesi'nde yer alan habere göre, kaba inşaat çalışmalarının tamamlandığı bilgi evinin çevre düzenlemeleri gerçekleştiriliyor. Kısa bir sürede inşaat çalışmaları tamamlanacak olan Yeni Mahalle Bilgi Evi vatandaşların hizmetine...