06 / 05 / 2024

Muş- Bitlis karayolu otogar kavşağı yol çalışmaları

Muş- Bitlis karayolu otogar kavşağı yol çalışmaları

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin geçtiğimiz günlerde, Muş- Bitlis Karayolu Otogar Kavşağında yaptığı yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına ilişkin suç duyurusunda bulunuldu.

TOKİ Bitlis Beşminare 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bitlis Beşminare 2019 fiyatları kaç lira? TOKİ Bitlis Beşminare 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Bitlis Beşminare 2019 başvuru şartları belli oldu mu? İşte Bitlis Beşminare 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Bitlis Ahlat 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bitlis Ahlat 2019 fiyatları kaç lira? TOKİ Bitlis Ahlat 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Bitlis Ahlat 2019 başvuru şartları belli oldu mu? İşte Bitlis Ahlat 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla...

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin 2 soru mecliste!

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, hazırladığı soruları Bakan Turhan'a sordu...

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de bazı okullar ve hastaneler kapatıldı!

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de FETÖ'yle aidiyeti ile irtibatı belirlenen vakıf, dernek, yurt, hastane ve okullar kapatıldı.

Muş- Bitlis karayolu otogar kavşağının yol çalışmaları tamamlandı!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin geçtiğimiz günlerde, Muş- Bitlis Karayolu Otogar Kavşağında yaptığı yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

TCDD'den 7 ilde satılık 11 gayrimenkul!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü; Batman, Diyarbakır, Malatya, Kahramanmaraş, Muş, Bitlis ve Van'da bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale ilanı buugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Muş'taki 20 bin metrekarelik Ahmed-i Hani Parkı Ekim'de açılıyor!

Muş Belediyesi tarafından Muş-Bitlis karayolu üzerinde yapımı devam eden Ahmed-i Hani Parkı’nın ekim ayında halkın hizmetine açılacağı belirtildi.

Muş Ahmed-i Hane parkı Ekim'de hizmete girecek!

Muş-Bitlis karayolu yakınındaki belediyeye ait boş alanda parkın yapımına başladıklarını belirten Asya, parkta 60 metre uzunluğunda yapay şelale ve 450 metrekarelik alana yapay gölet yapılacağını ifade etti.

Bitlis'te doğalgaz protokolü imzalandı!

Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan ve Doğugaz Bitlis, Bingöl, Muş Doğalgaz Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürü Abdurrahman Atabey tarafından hazırlanan doğalgaz protokolü imzalandı.

Muş-Bingöl karayolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapatıldı!

Muş-Bingöl karayolunda sağanak sonrası heyelan meydana geldi. Yoldan geçen sürücülerin durumu yetkililere bildirmesinin ardından yol trafiğe kapatıldı. Temizleme çalışmaları devam ederken sürücüler yolun açılmasını bekliyor.

Muş Ulu Camii’nin açılışı yapıldı!

Muş’ta, Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restorasyon çalışması tamamlanan Ulu Camii’nin açılışı yapıldı.Ulu Camii Cuma namazı ile birlikte yeniden ibadete açıldı.

Hakkari'de inanç turizmine 6 milyon liralık destek!

Van, Muş, Bitlis ve Hakkari'nin içinde bulunduğu TRB-2 Bölgesi'nde desteklediği projelerle yüzlerce kişiye yeni iş kapısı açan DAKA, illerdeki turizm potansiyelini tetikleyecek programlara da imza atıyor...

Muş- Bitlis karayolu otogar kavşağı yol çalışmaları Haberi

Muş- Bitlis karayolu otogar kavşağı yol çalışmaları

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin değişik yerlerinde başlattığı bası yol genişletme çalışmalarını tamamladı. Ekipler, son olarak otogar mevkiindeki dört yolda başlattıkları genişletme çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 3 metre genişletilen yol, trafik akışını rahatlattı. Yolun her iki yakasında genişletme yapan ekipler, çalışmalar sırasında elektrik, telefon ve doğalgaz hatlarının zarar görmemesi için ilgili kurumların personelleri ile koordineli bir çalışma sergilediğini ifade eden Belediye Başkanı Feyat Asya,  kazı çalışmalarının ardından gerekli alt yapı döşemelerini de yapan ekiplerin, ana yola asfalt, kaldırımlara da parke taşı döşeyerek vatandaşların hizmetine sunduğunu söyledi. Trafiğin yoğun olduğu bu tür bölgelerde yapılan çalışmalarda herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmaması için zabıta ekipleri de gerekli önlemleri aldığını kaydeden Başkan Asya, yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Asya:...