02 / 05 / 2024

muş hayvan pazarı inşaatı ne zaman bitecek

muş hayvan pazarı inşaatı ne zaman bitecek

Muş Belediyesi’ nin projelendirip, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’ ndan destek aldığı modern hayvan pazarı projesinin inşaat çalışmalarına başlandı. Hayvan pazarı, Muş - Bingöl karayolu üzerinde yapılacak...

Pazar esnafının omuzlarındaki vergi yükü azaltılıyor! Bu haber vatandaşa da yarayacak! Fiyatlar düşüyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazar esnafını gelir vergisinden istisna tutacak düzenlemeyi kamuoyuna duyurdu. Böylece esnafın omuzlarındaki vergi yükü azaltılmış olacak. Peki pazar fiyatları düşecek mi?

Türkiye’de ilk kurbanlıklar görücüye çıktı! İşte küçükbaş ve büyükbaş fiyatları

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala ilk kurbanlıklar Denizli’de hayvan pazarına getirildi. Küçükbaş ve büyükbaş fiyatları da belli oldu.

Çankırı Çerkeş'teki tarihi yapılar restore edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çankırı Çerkeş'te yeni çarşı, konut ve iş yeri projesi, yeni hayvan pazarı projesi, 4. Murat hamamı ve koruma alanındaki eski iş yerlerini sağlıklaştırma projelerine ilişkin çalışmaları yerinde inceledi.

Samsun Salıpazarı Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu mu?

Samsun Salıpazarı Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Salıpazarı Devlet Hastanesi'nin inşaatının durduğu iddia edildi. Salıpazarı Belediyesi'nden konu ile ilgili açıklama geldi. 

Söke Belediyesi'nden Sosyal Konut Projesi müjdesi!

Söke Belediyesi’ne ait bugün üzerinde hayvan pazarı ve seranın bulunduğu arazide yapılması planlanan sosyal konut projesi ile özellikle dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi hedefleniyor.

Kula'ya zahire pazarı yapılacak!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında toplanan Kula Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısında; Hayvan pazarı yapılması planlanan alanın bir bölümünün ayrılarak zahire pazarı yapılması oy birliği ile kabul edildi.

İzmit Modern Hayvan Pazarı'nda kiralık kafeterya!

İzmit Belediyesi’nin Solaklar Yolu üzerindeki Modern Hayvan Pazarı’nda bulunan kafeteryanın ihale yoluyla kiraya verileceği belirtildi.

Manisa Sarıgöl'e yeni mezbaha!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de yeni hayvan pazarına modernizasyon çalışmaları kapsamında yeni mezbaha inşaatını tamamladı. Yeni mezbaha, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standartlarına uygun olarak yapıldı.

Erzurum Oltu'ya modern hayvan pazarı geliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Oltu ilçesine Canlı Hayvan Pazarı yapıyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Canlı Hayvan Pazarı’nda sona yaklaşıldı.

Aydın Söke'deki pazar yerlerine konut mu inşa edilecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesi Necmettin Ünüvar, ''Söke İlçemizdeki Pazar yerinin konut ve işyeri olmasını doğru bulmuyoruz. Biz pazarcı esnafımızın yanındayız.”dedi.

Kocaeli İlimtepe Hayvan Pazarı Eylül'de hizmete açılacak!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe Bölgesi'nde kurulacak yeni Hayvan Pazarı ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi. Pazar yeri, Eylül ayının başında hizmete açılacak.

Kepez'e modern hayvan pazarı geliyor!

KEPEZ Belediyesi tarafından yapımına başlanılan hayvan pazarının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Ödemiş et entegre tesisi ve hayvan pazarı imar değişikliği mecliste görüşüldü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında, geçtiğimiz ay kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Partili Meclis Üyesi Azad Fazla için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

muş hayvan pazarı inşaatı ne zaman bitecek Haberi

muş hayvan pazarı inşaatı ne zaman bitecek


Muş Belediyesi tarafından yaptırılan ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından desteklenen hayvan pazarı inşaatının temeli atıldı.


Muş Belediyesi’nin projelendirip, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’ndan destek aldığı modern hayvan pazarı projesinin inşaat çalışmalarına başlandı. Muş-Bingöl karayolu üzerinde yapılacak olan hayvan pazarının temel atma törenine Vali Vedat Büyükersoy, AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, Belediye Başkanı Feyat Asya, Belediye eski Başkanı Necmettin Dede, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Muş Belediyesi eski Başkanı Necmettin Dede, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ile yapılan girişimler sonucu nihayet bugün temel atma töreni yapıldığına dikkat çekti. Yapılacak olan hayvan pazarının Muş’a hayır getirmesi temennisinde bulunan Dede, bölgede kurulan kalkınma ajanslarının, belediyeleri kapı kapı...