30 / 04 / 2024

Muş İl Halk Kütüphanesi hizmet binası ne zaman açılacak

Muş İl Halk Kütüphanesi hizmet binası ne zaman açılacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ödeneği karşılanan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından ihalesi yapılan muş İl Halk Kütüphanesi hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çarşı, pazardaki fiyatlar el yakıyor! Hem vatandaş hem esnaf dertli: Böyle bir zulüm görülmedi

Hayat pahalılığı halkı perişan ediyor. Çarşı pazarda her geçen gün artan fiyatlara yetişmek mümkün değil. Vatandaş, çarşı ve pazardaki fiyatları görünce şaşkına dönerken, esnaf satışların azaldığından dert yanıyor.

TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ İlk Evim projesinin kura tarihleri sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

TOKİ İlk Evim projesinin kura çekilişlerine geçen yılın Kasım ayında başlandı. TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

Muş'ta 4 bin 55 metrekarelik arsa satılıyor!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı Muş Merkez'de yer alan bir adet arsayı satışa çıkardı. İşte satış ihalesinin tüm detayları...

O ilde 4 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 14 Eylül'de!

Muş İl Özel İdaresi, Muş ili, Merkez ilçesi, Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa sunuyor. Peki Muş Merkez'de satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ilde 15.4 milyon TL'ye arsa satılıyor! İşte ayrıntılar...

Mülkiyeti Muş İl Özel İdaresine ait, Muş İli Merkez İçesi Kültür Mahallesinde bulunan arsa, 15 milyon 394 bin 272 TL'ye satışa sunuluyor.

İl Özel İdaresi'nden satılık arsa fırsatı!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez Kültür Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı ticari alan imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Muş Merkez'de ticari alan imarlı arsa satıyor. Arsanın satış ihalesi 18 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muş İl Özel İdaresi arsa satıyor: 40.1 milyon TL'ye!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Muş'ta 40.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı 40 milyon 174 bin 313 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir'deki riskli binalar belirlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirilen Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Eskişehir'de bina stokunun tamamını tarayıp, riskli binaları belirlediklerini belirtti.

Muş'ta 55.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de 55.6 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Muş Merkez'de 14.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de bulunan gayrimenkulü 14 milyon 601 bin 884 TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Muş İl Halk Kütüphanesi hizmet binası ne zaman açılacak Haberi

Muş İl Halk Kütüphanesi hizmet binası ne zaman açılacak

Muş-Bitlis karayolunun Terminal Kavşağı mevkiinde yapımına başlanılan halk kütüphanesinin temel atma töreninde konuşan Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Muş için önemli bir hizmetin daha gerçekleştirildiğini söyledi. Vali Büyükersoy, okulların ve kütüphanelerin çok hayırlı hizmetler olduğunu belirterek, gelecekte iyi bir nesil yetiştirmenin yolunun okullar ve kütüphanelerden geçtiğini kaydetti. Son günlerde artan saldırılar ve olaylara değinen Vali Büyükersoy, "Bizler çocuklarımız hayırlı evlatlar olsun, annelerine babalarına ve çevresine faydalı insanlar olsun diye uğraşıyoruz. Ama birileri de çocuklarımızı aldatmak, kandırmak, onlara molotof attırmak, yakmak, yıkmak ve insanları tehdit etmek için uğraşıyorlar. İşte fark bu. Bir tarafta insani değerleri çocuklarımıza kazandırmak isteyen bir yaklaşım var, diğer tarafta ise şeytani, tamamen insanlık düşmanı ve zararlı bir nesil yetiştirmek isteyen bir kesim var. Bunları iyi değerlendirmek lazım....