19 / 05 / 2024

Muş İstasyon Caddesi örnek proje

Muş İstasyon Caddesi örnek proje

Başkan Asya, "İstasyon Caddesinde örnek bir proje yapmak için kendi alanında tanınmış uzmanlarla görüşüyoruz, inşallah Muş'a yakışır bir proje yapacağız" dedi.

Muğla'da bir bölümü çöken tescilli yapı yıkıldı!

Muğla Bodrum Turgutreis Caddesi Kelerlik Mescit Sokak'ta yer alan bir bölümü çöken taşınmaz kültür varlığı niteliğindeki tescilli yapı iş makinesiyle yıkıldı...

M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi'ne ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Darıca'da 17.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Darıca Belediye Başkanlığı, Bağlarbaşı Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde yer aşan üç adet gayrimenkulü 17 milyon 945 bin 642 TL'ye satıyor...

Ankara Etimesgut'ta kamulaştırma sonrası mutlu son!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,Etimesgut Etiler Mahallesi'nde İstasyon Caddesi'ne alternatif yol projesi kapsamında gerçekleştirilen kamulaştırma sonrası yıkılan evler yerine yenilerini inşa ediyor.

Ankara'daki 68 hak sahibine daire verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan kararla Türk Kızılayı ve İstasyon Caddesi’nin genişletilmesi projesi kapsamında yıkılacak binalardaki 68 hak sahibine yine aynı bölgeden daire tahsis edilecek.

M1 Metrosu Vatan Caddesi istasyon projesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüp İlçesi, M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi'ne ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

Etimesgut İstasyon Caddesi ve çevresi imar planı askıda!

Ankara Etimesgut İlçesi, İstasyon Caddesi ve civarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişiklikleri askıda...

Muğla Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’ye yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendirmek, vatandaşların güvenli kullanabilecekleri, kesintisiz yaya akışını sağlayan, ortak alanların erişilebilirliğini kolaylaştıran projesi ile Patlangıç –Ölüdeniz Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladı.

Muğla Atatürk Caddesi'nde 2. etap tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi 2. Etap yol projesini tamamladı.

Muş İstasyon Caddesi'nde örnek proje yapılacak!

Başkan Asya, "İstasyon Caddesinde örnek bir proje yapmak için kendi alanında tanınmış uzmanlarla görüşüyoruz, inşallah Muş'a yakışır bir proje yapacağız" dedi.

Milas Atatürk Caddesi yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Milas Atatürk Caddesi yeni haliyle vatandaşları rahata kavuşturdu.

Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'ndeki dükkanlar boşalıyor!

Türkiye’nin alışveriş kaleleri Nişantaşı ve Bağdat Caddesi düşüyor mu? Vitrinlerde sezon trendi, dev puntolarla ‘Kiralık’ yazısı... İşte modanın kalbinin attığı caddelerde son durum...

Kara Muğla Deresi’ne yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe İlçesi Mushin Özbay Caddesi Kara Muğla Deresi üzerinde 11 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yeni ve modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

Muş İstasyon Caddesi örnek proje Haberi

Muş İstasyon Caddesi örnek proje

Başkan Asya, "İstasyon Caddesinde örnek bir proje yapmak için kendi alanında tanınmış uzmanlarla görüşüyoruz, inşallah Muş'a yakışır bir proje yapacağız" dedi. 


Muş Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. 2016 yılının son meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında yapıldı. AK Parti ve DBP belediye meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda meclise havale edilen konular görüşüldü. Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Feyat Asya, Kasım ayı içerisinde yapılan çalışmalar ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. 


2016 yılında hizmete sunulan çalışmalara değinen Başkan Asya, şöyle dedi: "Bu yıl çalışma sezonunu yoğun bir şekilde geçirdik. 2015 yılında projelendirdiğimiz çalışmalarımızın büyük bir kısmını bu yıl hizmete sunduk. Aynı şekilde gelecek yıl yapacaklarımızın planlamasını yaptık. Uğraşlar sonucu belediyemizin SGK'ya olan prim borcunu arsa takası karşılığında kapattık. Geçmiş...