03 / 05 / 2024

Muş kar çalışmaları

Muş kar çalışmaları

Muş Belediyesi karla mücadele ekipleri, kentte 2 günden bu yana devam eden kar yağışının etkisini yitirmesiyle birlikte kent merkezinde hummalı bir çalış ma başlat tı...

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Türkiye'nin 'gri listeden' çıkarılması için çalışmalar hızlandırıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, Türkiye'nin Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) "gri listesinden" çıkarılmasına yönelik çalışmalarında son aşamaya geldiği bildirildi.

Türkiye'deki Bakanlığa ait binaların depreme karşı güçlendirilmesi çalışmaları TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Türkiye genelinde ve İzmir'de Bakanlığa ait binaların depreme karşı güçlendirilmesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Olası bir depreme karşı yapılan hazırlık çalışmaları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, olası bir depreme karşı yapılan hazırlık çalışmalarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Kamu binalarının depreme karşı güçlendirilmesi çalışmaları TBMM'de!

Kamuya ait binaların depreme karşı güçlendirilmesi çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla Milas'taki eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları mecliste!

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ahmet Aras: Kaçak yapılara karşı çalışmalarımız sürüyor!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte kaçak yapılara karşı net bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Muş Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya yaptığı açıklamada, Muş Millet Bahçesi çalışmalarına başlandığını müjdeledi.

Elazığ Karşıyaka'da 331 konutun yıkım çalışmaları başladı! 

Elazığ Karşıyaka Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Elazığ Belediyesi ve TOKİ arasında yapılan görüşmeler tamamlandı. Firma yetkilileri ve hak sahipleri arasındaki görüşmeler tamamlandıktan sonra, 6 hektarlık alanda yeni binalar yapılacak...

Bakanlık binalarının depreme karşı güçlendirilmesi çalışmaları TBMM'de!

Türkiye'de ve İzmir'de bulunan bakanlığa ait binaların depreme karşı güçlendirilmesi çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan,  konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Muş'taki tarihi çarşıda sağlıklaştırma çalışmaları başlıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muş Belediyesi, tarihi çarşıda sağlıklaştırma çalışmalarına başlıyor.

Kırıkkale'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kırıkkale’de Emniyet Müdürlüğü karşısında Kırıkkale Belediyesi tarafından çalışmalarına devam edilen alt geçit çalışmalarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Muş kar çalışmaları Haberi

Muş kar çalışmaları

Ulaşımın aksamaması için dün akşam saatlerinden itibaren başlayan temizlik çalışmaları, sabaha kadar devam etti.


Yapılan çalışma sonrası şehir içi tüm yollar ulaşıma açılırak, toplanan kar kütleleri kamyonlarla şehir dışına taşındı.


Belediye Başkanı Vekili Hakim Kılıç, gazetecililere yaptığı açıklamada, kentte ulaşımın aksamaması için karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, kent merkezindeki tüm yolların ulaşıma açık olduğunu ancak yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.


Ulaşımın rahat şekilde sağlanması için gece gündüz demeden tüm personelin özveriyle çalıştığını vurgulayan Kılıç, karla mücadele ekiplerine teşekkür etti.


Belediye Temizlik İşleri Müdürü Fahrettin Algan ise kar yağışının ardından kent merkezindeki tüm yolların ulaşıma kapandığını bu nedenle ekiplerin sabaha kadar karla mücadele çalışması yaptığını ifade etti.


Çalışmaların 5 kepçe, 3 greyder ve 3 kazıcı kepçe ile çift vardiya olarak sürdüğünü anlatan Algan,...