29 / 04 / 2024

Muş Kepenek orta gelir TOKİ başvuru tarihleri

Muş Kepenek orta gelir TOKİ başvuru tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Kepenek orta gelir grubunda yer alan 48 adet 2+1 konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalara güçlendirme izni verilmiyor mu? Milletvekili tek tek açıkladı!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, deprem bölgesindeki son durum ile ilgili konuştu. Orta hasarlı binalara güçlendirme izni verilmediğini söyleyen Öztunç, deprem konutlarının inşaatı ile ilgili de açıklama yaptı. İşte ayrıntılar... 

Kıdem tazminatı kalkıyor mu? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı

Orta Vadeli Program’da (OVP) kıdem tazminatı ile ilgili önemli bir değişikliğin yapılacağının ilk sinyalleri verilmişti. Yeni bir emeklilik sistemi üzerinde çalışmaların başlanacağına yönelik haberler gelmeye başlarken ''Kıdem tazminatı kalkıyor mu?'' sorusu gündeme taşındı.

YKS ve LGS erteleniyor mu? MEB’den son dakika açıklaması!

Kahramanmaraş merkezli Türkiye’yi sarsan iki depremin ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitelerde eğitime ara verildi. Fakat kısa süre sonra milyonlarca öğrencinin geleceğini etkileyecek  YKS ve LYS sınavları yapılacak. Peki sınavlar erteleniyor mu? Pek çok öğrenci ve aileleri bu sorunun yan

Orta gelirli konut projesi ne zaman başlayacak? Orta gelir konut kampanyası başvuru tarihleri belli oldu mu?

Orta gelirli konut kampanyası gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar özellikle bu kampanyanın ne zaman başlayacağını sorguluyor. İşte konuya dair detaylar!

Orta gelir konut kampanyası başladı? Orta gelir konut kampanyası ödeme planı belli oldu mu?

Orta gelir konut kampanyasına dair vatandaşlar merak ettiklerini sormaya devam ediyor. İşte detaylar!

TOKİ orta gelir grubu tarihi belli oldu mu? TOKİ orta gelir evleri ne zaman başlayacak?

TOKİ orta gelir grubuna yönelik kampanya gündeme geldi. Alt gelir grubu kampanyasından gözler TOKİ orta gelir evlerine yönelik kampanyalara çevrildi. İşte detaylar!

TOKİ Muş Kepenek kura sonucu 21.10.2021!

TOKİ Muş Kepenek kura sonucu 21.10.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Muş Kepenek kura sonucu 21.10.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Muş Kepenek 2021 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kepenek projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Muş Kepenek 444 konut ihalesi bugün!

Muş İli, Merkez İlçesi, Kepenek Mahallesi 444 Adet Konut , 1 Adet 150 Kişilik Cami, 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret ve İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Muş Kepenek 444 konut ihalesi yarın!

Muş İli, Merkez İlçesi, Kepenek Mahallesi 444 Adet Konut , 1 Adet 150 Kişilik Cami, 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret ve İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Muş'a 444 yeni konut!

Muş İli, Merkez İlçesi, Kepenek Mahallesi 444 Adet Konut , 1 Adet 150 Kişilik Cami, 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret ve İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak.

Muş Ovası'nın kuzeybatısında orta şiddette deprem bekleniyor!

Muş Alparslan Üniversitesi Afet Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İskender Dölek, "Muş Ovası'nın kuzeybatısında, Mercimekkale ve çevresi ile Bulanık ve Malazgirt'te de orta şiddette depremler olabileceğini düşünüyoruz" dedi...

TOKİ Muş Merkez Kepenek başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kepenek projesinde yer alan 9 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Muş Kepenek orta gelir TOKİ başvuru tarihleri Haberi

Muş Kepenek orta gelir TOKİ başvuru tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Kepenek orta gelir grubu projesinde yer alan konutları bugün itibariyle satışa çıkardı. 

Toplam 48 adet konutun yer aldığı Muş Kepenek orta gelir TOKİ projesi için son başvuru tarihi 28 Eylül 2018 olarak belirlendi. projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

En düşük konut bedelinin 162 bin 161 TL, en yüksek konut bedelinin ise 196 bin 683 TL olduğu projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Peşinat tutarlarının 16 bin 216 TL ile 19 bin 668 TL arasında değiştiği projede 180 ay vade imkanı sunuluyor. 

Muş Kepenek orta gelir TOKİ için aylık taksit tutarları 810,81 TL ile 983,42 TL arasında...