28 / 07 / 2024

muş naylonlu apartman

muş naylonlu apartman

Karşıyaka Mahallesi'nde 4 katlı apartmanda oturan aileler, soğuklardan korunmak için apartmanı naylonla kapattı. Bir vatandaş, soğuktan korunmak ve yakıttan tasarruf etmek amacıyla 4 katlı apartmanın büyük bir bölümünü naylonla kapattıklarını söyledi...

Aidat borçlularının listesini apartman kapısına asmak suç mu?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, apartman yöneticilerin aidat borçlularının kapılara asmanın suç olup olmadığı sorusu yöneltildi.

Evde hayvan beslemek için apartman sakinlerinin izni gerekir mi?

Takvim Gazetesi yazarı Avukat Feride Hilal İmal bugün köşesinde okuyucusunun sorduğu ''Evimde köpek beslemek için diğer apartman sakinlerinden izin almam gerekiyor mu?'' sorusunu yanıtladı....

Muğla'da yıkım şikayeti!

Muğla'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında 4 katlı binanın yıkımı sırasında 3 katlı apartman ile yanındaki tek katlı müstakil evlerinin zarar gördüğünü iddia edildi.

Apartman aidatına icra takibi olur mu?

Site ve apartmanlarda düzenli aidat ödemek zorunlu mu? Ödenmezse ne olur? Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında apartman aidatlarını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Apartman yönetiminin vergi numarası olur mu?

Apartmanlarda görev yapan konut kapıcıları zorunlu sigortalılık kapsamında olduğu için, apartman yönetici tarafından sigorta dosyası açtırılıp aylık sigorta bildirgesi verilmesi gerekiyor. Peki, apartman yönetiminin vergi numarası olur mu?

Apartman yönetim planı zorunlu mu?

Apartman Yönetim planı yönetim tarzını, kullanma maksat ve şeklini yönetici ve denetçilerin alacakları ücreti ve yönetime ait diğer hususları düzenliyor. Peki, apartman yönetim planı zorunlu mu?

Apartman toplantısına katılmak zorunlu mu?

Apartman gündeminin görüşülmesi ve apartman hakkında birtakım kararların alınabilmesi için apartman toplantılarının düzenlenmesi gerekiyor. Peki, apartman toplantısına katılmak zorunlu mu? Zorunlu değil mi?

Garaj ev olur mu?

Bir apartman veya site bloğunda yer alan garajın bir kimsenin kullanımında olması halinde, malik burayı ev veya işyeri olarak kullanmak isteyebiliyor. Peki, garaj ev olur mu?

1979 yılında Suadiye'de apartman yapımı için asırlık ağaçlar kesilmiş!

1979 yılında Suadiye'de asırlık ağaçların apartman yapımı için kesilmesi semt sakinlerini üzüntüye boğmuş. Bağdat Caddesi üzerinde Zincirliköşk'ün karşısındaki arazide bulunan ağaçlar apartman yapılacağı gerekçesiyle kesilmiş.

Apartman yöneticisi kimler olabilir?

Bir apartmanın sekiz veya daha fazla bağımsız bölümü varsa, yönetici atanması mecburi oluyor.Peki,apartman yöneticisi kimler olabilir?Kiracı ya da dışarıdan aday gösterilen biri apartman yöneticisi olabiliyor mu?

Apartmanda yönetici seçmek zorunlu mu?

Anagayrimenkul, kat malikleri kurulunca yönetiliyor. Apartmanın yönetim tarzı, kanunların emredici hükümleri saklı kalmak şartı ile, kat malikleri kurulu tarafından kararlaştırılıyor. Peki, apartmanda yönetici seçmek zorunlu mu?

Muğla İlke Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Muğla İlke Yapı Denetim Limited Şirketi, Gülten Tuğçe Kayaman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Ataşehir, Yenisahra Mahallesi, Fatih Caddesi, Kayaman Apartmanı'nda kuruldu.

Kapıcıya konut verilmesi zorunlu mu?

Apartman işyeri olarak düşünüldüğünde kat malikleri ve kapıcılar, bu işyerinin işvereni ve çalışanları oluyor. Kapıcıların ikamet ettikleri apartman veya site genellikle çalıştıkları işyerleri oluyor. Peki, kapıcıya konut verilmesi zorunlu mu?

muş naylonlu apartman Haberi

muş naylonlu apartman


Muş’un Karşıyaka Mahallesi'nde bir vatandaş, soğuklardan korunmak için 4 katlı apartmanın bir bölümünü naylonla kapattı.


Muş’ta uzun süreden beri etkili olan dondurucu soğuklar yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Vatandaşlar soğuktan korunmak için ilginç yöntemler kullanıyor. Kent merkezine bağlı Karşıyaka Mahallesi'nde 4 katlı apartmanda oturan aileler, soğuklardan korunmak için apartmanı naylonla kapattı. Haşim Arme isimli vatandaş, soğuktan korunmak ve yakacaktan tasarruf etmek amacıyla 4 katlı apartmanın büyük bir bölümünü naylonla kapattıklarını söyledi. Hava sıcaklığının eksi 25 dereceye kadar düştüğü Muş’ta apartmanlarının sıvası ve ısı yalıtımı olmadığı için evlerinin çok soğuk olduğunu belirten Arme, bunun için böyle bir yönteme başvurduklarını anlattı. Arme, “Ailecek bu apartmanda oturuyoruz. Bizden başka 3 aile daha burada oturuyor. Evlerimizi ısıtamayınca apartmanı naylonla kapladık.” dedi.


Pirsus...